Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Υπέγραψε ο Κιριλένκο

Τη μεγάλη επιστροφή του Αντρέι Κιριλένκο μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη!

Το "AK-47" έμεινε ελεύθερο από τους Σίξερς και τα περισσότερα σενάρια τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πλέον η μεταγραφή ανακοινώθηκε επίσημα και ο Κιριλένκο θα παίξει για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ μέχρι το τέλος της σεζόν, με στόχο να πετύχει αυτό που του στέρησε ο Ολυμπιακός το 2012. Δηλαδή να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην αγαπημένη μου ομάδα, όπου έπαιξα στο ξεκίνημα της καριέρας μου και στο μέσον αυτής. Είναι σπουδαίο ότι θα έχω την ευκαιρία αυτή και χαίρομαι που την εκμεταλλεύτηκα. Αντιλαμβάνομαι πως πλησιάζει η ώρα που θα σκέφτομαι την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση και γνώμη μου είναι πως είναι καλύτερο να το κάνω με τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας», ήταν τα λόγια του Κιριλένκο.

«Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Κιριλένκο και τι σημαίνει για την ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω να είναι υγιής και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τον επαναφέρουμε σε φόρμα και να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί στην αγωνιστική μας φιλοσοφία. Όλο το προπονητικό τιμ, με πολλά μέλη του οποίου έχει συνεργαστεί, θα τον βοηθήσει. Μιλήσαμε ήδη στο τηλέφωνο, του έστειλα τα συστήματά μας και ξέρω πως έκανε ατομικές προπονήσεις. Έχει συνηθίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, γνωρίζει καλά το παιχνίδι, έχει ποιότητα και είμαι σίγουρος πως θα προσαρμοστεί γρήγορα, αν και δεν θέλουμε να βιαστούμε», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου