Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: "Ντροπή και όνειδος για τη διαιτησία"

Η διοίκηση της Ελευθερούπολης εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία που έτυχε η ομάδα του στον εντός έδρας αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής με αντίπαλο τον Μαντουλίδη...
Αναλυτικά:
"Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να στείλουμε αυτή την επιστολή για να διαμαρτυρηθούμε για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν εκ μέρους των διαιτητών ΡΟΥΚΑ-ΜΠΑΚΑΛΗ  στον αγώνα μας με το Μαντουλίδη.
Είναι η πρώτη φορά που μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία, αλλά τα όσα είδαν τα μάτια μας, μας οδήγησαν σε αυτό. Ένα ήσυχο κυριακάτικο αθλητικό απόγευμα κατόρθωσαν με αυτά τα οποία σφύριξαν ή δεν σφύριξαν να γίνουν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές, εξοργίζοντας όχι μόνο την όμάδα μας αλλά και τους 150 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα, οι οποίοι δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν!!!
Η αριθμητική απαρίθμηση των λαθών τους θα γέμιζε ολόκληρη σελίδα και δεν θα μπούμε σε αυτή την λογική.Απλώς ΟΝΕΙΔΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για την διαιτησία και το μπάσκετ είναι οι δύο λέξεις που αποτυπώνουν επιγραμματικά τα συμβάντα του αγώνα.
Θα σταθούμε μόνο στην φάση που ουσιαστικά έκρινε όχι το αποτέλεσμα αλλά την διαφορά της ήττας. 31 δευτερόλεπτα πριν την λήξη με το σκορ 74-80, ο αθλητής μας ΜΟΥΛΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ κάνει πεντακάθαρο κλέψιμο μπροστά στον β΄διαιτητή ΜΠΑΚΑΛΗ και χρεώνεται με ανύπαρκτο αμυντικό φάουλ, τεχνικη ποινή για διαμαρτυρία και ντισκαλιφιέ για εξύβιση, ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνει το έργο του αποβάλλοντας τον αθλητή μας Δανίκα Γιώργο με την αιτιολογία ότι τον είπε" τι δίνεις ρε ξεφτιλισμένε".Αποτέλεσμα 5 βολές και 74-85 τελικό σκορ και χάσιμο της διαφοράς της νίκης μας εκτός έδρας με 77-71.
Δόλος ή ανικανότητα, το ζητούμενο είναι ποιος προστατεύει τις ομάδες από τέτοιους είδους διαιτησίες και τι πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα που αγαπάμε.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς τη ΕΟΚ να μην ορίσει τους συγκεκριμένους διαιτητές σε αγώνα της ομάδας μας.
Μετά από 9 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα εθνικά 
πρωταθλήματα,νομίζουμε ότι έχουμε κερδίσει τον σεβασμό όλων και απαιτούμε ισονομία.
Δεν είμαστε ούτε χθεσινοί, ούτε περαστικοί από τον χώρο και φυσικά δεν μας πτοούν τέτοιου είδους διαιτητές.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ γ.σ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ".
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου