Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Έφυγε ο Αρόγιο!!!

Τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στις τάξεις της Γαλατασαράι έφεραν το τέλος της συνεργασίας της με τον Κάρλος Αρόγιο.
Ο Πορτορικανός αρχισκόρερ των Τούρκων εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει γιατί βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου και δεν θα συνεχίσει στην ομάδα...
Η ανακοίνωση: 
"Με λύπη μου ενημερώνω τον Τύπο και τους εκπληκτικούς φιλάθλους της Κωνσταντινούπολης για την απόφαση μου να ολοκληρώσω την θητεία μου στη Γαλατασαράι.
Η απόφαση μου να αφήσω την ομάδα ήρθε μετά από μακρά και προσεκτική σκέψη. Με λύπη μου, αλλά και με σαφή πεποίθηση δηλώνω ότι υπό την υπάρχουσα ασταθή οικονομική κατάσταση, δεν μπορώ πλέον να είμαι μέλος της ομάδας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Γαλατασαράι για την αγάπη και το σεβασμό που μου έδειξαν αυτά τα τρία χρόνια. Πάντα θα έχετε μια θέση στην καρδιά μου.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Αταμάν για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα αξέχαστα χρόνια. Πάντα θα του χρωστώ ευγνωμοσύνη για όσα έκανε για την καριέρα μου.
Ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου γιατί με παρακίνησαν και με ενέπνευσαν όταν το χρειαζόμουν πιο πολύ ποτέ. Θα μου λείψετε παιδιά πάρα πολύ".
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου