Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας


Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα θέτει από τη Δευτέρα 31η Αυγούστου σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείαςγια την αγωνιστική χρονιά 2015-16 και στρέφεται στους φίλους της ομάδας, αλλά και γενικότερα στο φίλαθλο κοινό της Πάτρας, διεκδικώντας και τη φετινή αγωνιστική χρονιά την ενίσχυση και την ένθερμη υποστήριξη τους, που -και- κατά την προηγουμένη σεζόν συνετέλεσαν αποφασιστικά στην κατάκτηση του τίτλου της κατηγορίας, ενώ, παράλληλα, μετέτρεψαν σε αθλητική γιορτή όλους τους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα στο ζεστό, φιλόξενο -και συνήθως- κατάμεστο κλειστό γήπεδο της Ε.Α.Π.

Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα, συναισθανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, αποφάσισε, παρότι το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ αναμένεται να είναι το δυνατότερο, ποιοτικότερο και συναρπαστικότερο των τελευταίων ετών, να διατηρήσει την περσινή τιμή των 30 ευρώ!

Έτσι, η κάρτα διαρκείας του ΑΣΠ Προμηθέα για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016 κοστίζει 30 ευρώ και επιτρέπει στον κάτοχό της την είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου. Αξίζει να τονίσουμε πως εκτός από τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ, η ομάδα του Προμηθέα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της και στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου ανάλογα με την κλήρωση ενδέχεται να αγωνιστεί εντός έδρας.

Να σημειωθεί ότι ισχύουν και φέτος ειδικές εκπτωτικές προσφορές για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ -επιπλέον- θα υπάρξουν συμμετοχές σε διαγωνισμούς και εκδρομές του συλλόγου και κάποιες ακόμη έξτρα παροχές.

Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα είναι ήδη στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις κάτωθι προσφορές, που εξασφαλίζει στον κάτοχό της η κάρτα διαρκείας του ΑΣΠ Προμηθέα :

- Έκπτωση 25% στις αγορές από το κατάστημα NIKE στην Πάτρα για τα είδη μπάσκετ.

- Έκπτωση 15% στα καθαριστήρια Stegno Plus.

- Έκπτωση 15% στα ζαχαροπλαστεία Caravel.

Προτεραιότητα για την αγορά των εισιτήριων διαρκείας έχουν οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων, που καλούνται να προμηθευτούν τις νέες κάρτες ως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες και κρατήσεις εισιτήριων στα τηλέφωνα: 6937039472 (Γιάννης Λούτσης) και 6980382044(Παντελής Αθανασίου).

Επιπλέον, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να προμηθευτείτε τις κάρτες αφήνοντας τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο) στο e-mail του συλλόγου: asppromi8eas@gmail.com

Η διάθεση των καρτών γίνεται, επίσης, από το κατάστημα του Τάσου Χρυσανθόπουλου FERRY & YACHTING SERVICES - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 60 (τηλ:2610-455900).

Να αναφερθεί, τέλος, πως η διοίκηση αποφάσισε να διατηρήσει την περσινή χαμηλή τιμή των 5 ευρώ για κάθε εντός έδρας αγώνα του Προμηθέα για την αγωνιστική χρονιά 2015-16.

Πάμε μαζί Προμηθέα!

http://www.asp-promitheas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1247:2015-08-25-07-56-09&catid=29:basketandrikocategory&Itemid=254
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου