Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Ξεκίνησε η Νίκη...


Έβαλε μπρος τις "μηχανές" η Νίκη Αμαρουσίου! Η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν 2015-2016, που θα την βρει απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, ήτοι την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής!

Το ευχάριστο κλίμα και η διάθεση για δουλειά... περίσσευαν στην πρώτη συνάντηση της Νίκης, με τη διοίκηση του Σωματείου -προεξάρχοντος του Προέδρου, Αντώνη Τσέκενη- να καλωσορίζει έναν-έναν παίκτες και προπονητές.

Στην καθιερωμένη ομιλία προς τους παίκτες, αρχικά το λόγο πήρε ο Έφορος της ομάδας, Γιώργος Θωμόπουλος, από πλευράς διοίκησης, ο οποίος αφού ευχήθηκε "καλή χρονιά με υγεία σε όλους", στη συνέχεια προϋπάντησε τα καινούρια πρόσωπα, τόνισε ότι "απαιτείται πλέον πολλή δουλειά, θα πρέπει να υπερβάλετε εαυτούς στην προετοιμασία" ξεκαθάρισε ότι "η διοίκηση από μέρους της θα είναι διαρκώς στο πλευρό σας, σε ό,τι και αν χρειαστείτε", για να κλείσει λέγοντας ότι "θα πάμε καλά..."!

Ο Γιώργος Κωλέτσης, απ' την άλλη, αφού καλωσόρισε με τη σειρά του τους παίκτες, ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας, ζήτησε "σκληρή δουλειά" και υπογράμμισε ότι "έχουμε μία πολύ μεγάλη πρόκληση μπροστά μας..."!
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου