Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Χ. Μαρκόπουλος: "Με συνέπεια, πειθαρχία και πίστη μέχρι τέλους"Δηλώσεις εν όψει της νέας χρονιάς που ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο έκανε ο τεχνικός της ομάδας του Κοροίβου, Χάρης Μαρκόπουλος
Αν και η ομάδα της Ηλείας αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της περυσινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο προπονητής της ομάδας κρατάει χαμηλά τους τόνους για την επικείμενη χρονιά. 

Αναλυτικά είπε

“Ένα νέο πρωτάθλημα ξεκινάει, με την ευχή και την επιθυμία να είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς. Να είναι πιο συναρπαστικό, με περισσότερα ανταγωνιστικά παιχνίδια, κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα να έρθουν και περισσότερα άτομα στα γήπεδα. Εμείς από τη δική μας πλευρά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά και ελπίζουμε ότι με συνέπεια, πειθαρχεία, αλλά και πίστη θα μπορέσουμε στο τέλος να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ευχαριστήσουμε για τον κόσμο μας.

Υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα. Έχει δημιουργηθεί μια καινούργια κατηγορία ομάδων, οι οποίες προσπαθούν να πλησιάσουν τους δύο μεγάλους και από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες έχουν πάνω-κάτω τους ίδιους στόχους. Μόνο στο τέλος θα μπορείς να κάνεις ταμείο, προκειμένου να ξέρεις τι έχεις αποκομίσει.

Να ευχηθούμε να υπάρξει υγεία σε όλο τον κόσμο. Να μην υπάρχει βία στο γήπεδο και τα παιχνίδια να διεξάγονται σε ευχάριστες ατμόσφαιρες. Είναι πολύ σημαντικό που η επαρχία είναι φέτος σήμα κατατεθέν του ελληνικού πρωταθλήματος και ευελπιστούμε τα παιχνίδια να είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικά για να μεγαλώσει το ενδιαφέρον του κόσμου και ο φίλαθλος σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε να μπορέσει να περάσει δύο ευχάριστες ώρες πηγαίνοντας στο γήπεδο”

Στέλλα Ταμβάκη 
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου