Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Ντ. Σάκοτα: "Θέλαμε τον Κούπερ"


Δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το νέο απόκτημα της ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα, τον Ντι Τζέι Κούπερ αλλά και τον Φιλ Σκραμπ, στον οποίο και έδωσε ευκαιρία στο ματς με την Κηφισιά, ο τεχνικός της Ένωσης.

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ειδικά από την στιγμή που προερχόμασταν από συνεχόμενα ταξίδια. Ο αντίπαλος είχε πολύ καλά αποτελέσματα φέτος, παρόλο που είχε χάσει εντός έδρας κάποια ματς. Σεβαστήκαμε την Κηφισιά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι μοιράσαμε τον χρόνο συμμετοχής. Δεν κουράστηκαν τα παιδιά. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά. Συνεχίζουμε τώρα".

Όσον αφορά τα μεταγραφικά της ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα τον Κούπερ, είπε:

 “Δεν βιαζόμαστε. Συμβαίνουν ταυτόχρονα κάποια πράγματα. Όσον αφορά τον Κούπερ, το προσπαθούμε καιρό. Δεν ξέρουμε που ακριβώς είμαστε. Τον θέλουμε καιρό τον παίκτη. Ο Άρμστεντ είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά έχει έναν τραυματισμό. Θα δούμε. Αν μπορούσαμε να τους έχουμε όλους, θα ήταν καλό. Για ψηλό, περιμένουμε να γυρίσει ο Ζήσης (σ.σ. Σαρικόπουλος)”.

Για τον Φιλ Σκραμπ που ξεκίνησε βασικός και έπαιξε σχεδόν τριάντα λεπτά: 

“Ήταν καιρός να δώσουμε ευκαιρία στον Σκραμπ. Είχαμε στο μυαλό μας από το καλοκαίρι, ότι ήρθε χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία. Πήγε σε μεγαλύτερη ομάδα. Δεν έχει περιθώρια να κάνει λάθη. Σκεφτόμουν να του δώσω ευκαιρία για να δείξει κάποια πράγματα και μας βοήθησε. Εμείς σκεφτόμασταν, επειδή έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα μας, να βρεθεί τρόπος να παίζουν κάποια από τα παιδιά, που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Ο Σκραμπ έχει δύο χρόνια συμβόλαιο”.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, που και αυτός αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ΑΕΚ, μίλησε για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, δηλώνοντας: 

"Ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κυρίως λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών, δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε όπως πρέπει για όλα τα παιχνίδια. Υπάρχει και κούραση. Σήμερα το ελέγξαμε από νωρίς και πρέπει να το κάνουμε αυτό σε όλα τα παιχνίδια". 

Για τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ από την ΑΕΝΚ: 

"Είναι δύσκολο να μπαίνεις σε μια άλλη ομάδα που παίζει Ευρώπη. Εξαρτάται καθαρά από τον παίκτη. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται. Γίνονται προσθήκες. Πρέπει κάθε στιγμή να είσαι συγκεντρωμένος και να μην μένεις πίσω, για να μην σε αφήσει πίσω η ομάδα".

Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου