Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕΡΚΟΣ: Ο στόλος της Α2., ακόμα…μεσοπέλαγα!!!

Του Στέφανου Πέρκου
Φτάσαμε σχεδόν Χριστούγεννα και ακόμη ο «στόλος» της Α2 βρίσκεται στο μέσον του μεγάλου του ταξιδιού. Μπροστάρηδες στην αρμάδα, οι από καιρό οι αναμενόμενοι Φάρος, Κύμη, Προμηθέας και..Εθνικός Π.

Μεγάλη έκπληξη (για τους πολλούς), η ομάδα της Ερυθραίας, η οποία δείχνει διαρκώς τα δόντια της και θα αποδειχθεί ίσως και φονέας των γιγάντων στο μέλλον. 

Η επίσης πολύ καλή ομάδα (αλλά ασταθής) της Δόξας Λευκάδας παραμένει πάντα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Μαχητές Π, Λειβαδιά, Ψυχικό, Ηρακλής, και Παγκράτι αποτελούν την επόμενη υπο-ομάδα, η οποία πάντα θα «κρυφοκοιτάζει» την δόξα των play-offs.

Από εκεί και πέρα, βαθιά στον πάτο του πηγαδιού βρίσκονται η μεγάλη και ιστορικότατη ομάδα του Περιστερίου και η συμπαθής του Πευκοχωρίου. Οι Χαλκιδικιώτες, δείχνουν να κοιτάζουν ευθέως και με αξιοπρέπεια στα μάτια όλους τους αντιπάλους, δίχως όμως να καταφέρουν να πάρουν παρά ένα μόνον ροζ φύλλο. Δούκας (αρνητική έκπληξη) και Φίλιππος Β. συμπληρώνουν την αρμάδα, με παρακινδυνευμένες τις όποιες προβλέψεις γι’ αυτούς.

Σήμα κατατεθέν της φετινής Α2, οι αλλαγές (σαν τα πουκάμισα) προπονητών. Κατσούνης (ο 1ος), Πέρκος (ο υπογράφων), Βλάχος, Γούναρης και Ζιάγκος είναι τα ονόματα. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπόρεσαν να «δουν την παρέλαση». Φαίνεται μάλλον ότι τα παραδείγματα του Λαυρίου, της Βέροιας, της Ερυθραίας, της Κύμης, του Κοροίβου (παλαιότερα), δεν δείχνουν να συγκινούν ιδιαίτερα και να δημιουργούν πρότυπα!

Καλό ταξίδι Α2, με υγεία, διαρκές άγχος για τους coaches και υπομονή για τους πολύπαθους παράγοντες!
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου