Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αρης Πετρούπολης στηρίζει "Ε.Μ.Ε.Ι.Σ"

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχωράει ο Αρης Πετρούπολης καθώς την ερχόμενη Κυριακή (20/12) θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική εκδήλωση για τη στήριξη της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας Ίσης Στήριξης:
Αναλυτικά:
«- Αθλητισμός σημαίνει αλληλεγγύη!
– Όσοι πιο πολλοί συμμετέχουν για έναν στόχο τόσο το αποτέλεσμα γίνεται μεγαλύτερο και καλύτερο.
– Φέτος «καρφώνουμε» τον καρκίνο! Βάζουμε ένα καλάθι για να τον νικήσουμε!
O AO Άρης Πετρούπολης, από τα πιο ιστορικά σωματεία της Αθήνας, με μεγάλη προσφορά και σε κοινωνικά θέματα ενώνει τις δυνάμεις του με την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία | Ίαση | Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ), για έναν και μοναδικό στόχο!
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
Με σύνθημα η θεραπεία είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα στήριξης και ενίσχυσης του έργου της Επιστημονικής Εταιρείας για να έχουν περισσότεροι άνθρωποι πρόσβαση στο σύστημα υγείας.
Συνάνθρωποί μας που δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη, που δεν έχουν βιβλιάριο υγείας!
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ!
ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.
Στις 20 Δεκεμβρίου 2015, μην μείνεις απλός… θεατής!
ΣΤΑΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, με τον ΆΡΗ και την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ για τη νίκη, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για τη ΖΩΗ ΜΑΣ!
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ», ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 12:00
(Πρωταθλητής Ευρώπης Μπάσκετ – 1987)
Εμείς παίζουμε για την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.
20 Δεκεμβρίου 2015
Συμμετέχουν:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ
ΑΝΘΗ ΠΑΠΑΗΛΙΑ (Πρώην διεθνής, ο ζωντανός θρύλος του γυναικείου μπάσκετ)
ΛΟΛΙΤΑ ΛΥΜΟΥΡΑ (Διεθνής παίκτρια μπάσκετ)
ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ (Ομοσπονδιακός Προπονητής Γυναικών)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!
ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Η συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού παρουσιάζει ραγδαία αύξηση στις χώρες του δυτικού κόσμου.
Πλέον, είναι ο πιο συχνός καρκίνος για τις γυναίκες και αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο στις δυτικές κοινωνίες, όπου μια στις οκτώ γυναίκες θα νοσήσει κάποια στιγμή στη ζωή της. Σε μια εποχή όπου πολλοί συνάνθρωποί μας δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας, επειδή δεν έχουν βιβλιάριο υγείας και δεν διαθέτουν καμία ασφαλιστική κάλυψη, ΕΜΕΙΣ πιστεύουμε ότι η θεραπεία είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια!.
Στο πλαίσιο του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού ιδρύσαμε το 2011 την «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΩΝ ΜΑΣΤΟΥ» που πλέον μετονομάστηκε σε “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ” – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ –ΊΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ- με Κοινωνικό & Επιστημονικό έργο και πιο συγκεκριμένα: 1. Περίθαλψη και στήριξη (ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική, ψυχολογική) ανασφάλιστων, αδύναμων οικονομικά γυναικών με καρκίνο του μαστού σε όλες τις βαθμίδες υγειονομικής περίθαλψης. 2. Δωρεάν κλινικές εξετάσεις και την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα και δη σε δυσπρόσιτα μέρη. 3. την εκπαίδευση και στήριξη νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού (εκπαιδευτικά σεμινάρια, υποτροφίες κτλ) καθώς και 4. την επιστημονική έρευνα. Ένα τέτοιο εγχείρημα είναι ζωτικής σημασίας για πλήθος συνανθρώπων μας και έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας, με τον οποιονδήποτε τρόπο. Η συνδρομή σας στην «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ –ΊΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ- θα βοηθήσει καταλυτικά το έργο μας. …γιατί η Θεραπεία είναι Δικαίωμα όχι Πολυτέλεια!»
Η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο κλειστό της Πετρούπολης και ύστερα από συμφωνία των δύο σωματείων ο αγώνας Α.Ο. Άρης Πετρούπολης-Ηλυσιακός Α.Ο. για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) αντί της 20/12/15 και ώρας 17.00 θα διεξαχθεί στις 19/12/2015 και ώρα 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο Πετρούπολης».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου