Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

"Αποδεικνύουμε καθημερινά την αγάπη μας για το μπάσκετ"

Σωφρόνης Παπουής και Κίμωνας Λεχούδης μίλησαν στο Ράδιο Παρατηρητής 94 FM για το μεγάλο φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή.
Η Α.Ε. Κομοτηνής, ο ΓΑΣ Κομοτηνής και ο Αίας Κομοτηνής, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής, θα διοργανώσουν την Κυριακή (27/12, 19.00) το φιλανθρωπικό αγώνα «Ο Άι Βασίλης παίζει μπάσκετ» .
Αμφότεροι μίλησαν στο ραδιόφωνο της Κομοτηνής για το ματς, αλλά και το μέλλον του αθλήματος στην πόλη. «Εμείς, σαν Α.Ε. Κομοτηνής, σαν ΓΑΣ καις σαν Αίαντας, αποδεικνύουμε καθημερινά την αγάπη μας για το μπάσκετ. Η ιδέα ξεκίνησε μέσα από τη θέληση και των δύο, ως δύο εκ των νεότερων στελεχών της μπασκετικής κοινότητας της πόλης μας, να αποδείξουν πως η νέα γενιά έχει τη θέληση και προσπαθεί να αναδείξει τα θετικά του αθλήματος, αλλά και την προσπάθεια που γίνεται μέσα από όλους τους μπασκετικούς συλλόγους της πόλης. Θέλαμε να κάνουμε κάτι πιο διασυλλογικό για το μπάσκετ της Κομοτηνής, με φιλανθρωπικό σκοπό», εξήγησε αρχικά ο Σωφρόνης Παπουής.
Ο Κίμωνας Λεχούδης, από την πλευρά του, τόνισε: «Φέτος, με την άνοδο της Αθλητικής Ένωσης, έχει γίνει πολύ καλή αρχή. Συνεργαζόμαστε κι έχουμε δει καλά αποτελέσματα, ο κόσμος έρχεται και γεμίζει τα γήπεδα. Σήμερα έχει αλλάξει και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι οικογένειες τον αθλητισμό και το μπάσκετ ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στα παιδιά τους, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στην επιβίωσή του. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως λάθος, ωστόσο θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο στην πόλη μας που μπορούν να φθάσουν ψηλά το μπάσκετ, αλλά θέλει κόπο, χρόνο και συνεννόηση από όλους για να φτιάξουμε κάτι καλύτερο. Εγώ ελπίζω ότι θα τα ζήσουμε τα καλύτερα αρκεί να υπάρχει και η θέληση. Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι πως πλέον τα παιδιά είναι αρκετά και θα πρέπει να αρχίσουμε να παράγουμε παίκτες. Πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν όλοι ότι το μπάσκετ είναι ένα χαρά, είναι ένα άθλημα μέσα από το οποίο τα παιδιά κοινωνικοποιούνται και μέσα από την ομάδα και τις αρχές που θα πάρουν θα διαμορφώσουν και τη μετέπειτα ζωή τους. Θα πρέπει να αντιληφθούμε και όλοι οι εμπλεκόμενοι πως πλέον τα παιδιά είναι αρκετά και θα πρέπει να αρχίσουμε να παράγουμε παίκτες . Πρέπει να γίνει κάτι εντελώς διαφορετικό στην Κομοτηνή, κάτι το οποίο θα παρακινήσει τα καινούρια παιδιά και να ασχοληθούν με το μπάσκετ και έπειτα να διεκδικήσουν μια θέση και σε μεγαλύτερες κατηγορίες».
Πηγή: Paratiritis-news.gr
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου