Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "Ελάτε στην γιορτή του μπάσκετ"


Στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα των Αμερικανών την ερχόμενη Κυριακή στο 5ο ΟΠΑΠ All-Star Day. Ο Έλληνας προπονητής, που εξελίσσεται σε λίρα εκατό για τον Απόλλωνα Λεμεσού, κάλεσε τον κόσμο να παραβρεθεί στην εκδήλωση και να απολαύσει από κοντά το σπουδαίο θέαμα που θα προσφέρουν οι καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα και όχι μόνο!

Για το ΟΠΑΠ All-Star Day: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα μπορέσω να είμαι ο ένας εκ των δύο προπονητών στο φετινό ΟΠΑΠ All-Star Day, σε αυτή τη σπουδαία γιορτή του μπάσκετ. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και είμαι σίγουρος πως θα γίνει μια ωραία και καλά οργανωμένη διοργάνωση. Η ομοσπονδία προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό και ο κόσμος θα πρέπει να στηρίζει δυναμικά τέτοιες εκδηλώσεις για να ανέβει κι άλλο το επίπεδο της καλαθόσφαιρας στη Κύπρο. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στην εκδήλωση, για να παρακολουθήσει από κοντά την μεγάλη αυτή γιορτή της κυπριακής καλαθόσφαιρας».

Για τον Απόλλωνα: «Όσο αφορά την ομάδα μου θα ήθελα να αναφέρω πως αποδεικνύεται πως έκανα πολύ σωστή επιλογή με την έλευσή μου στον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι άνθρωποι της ομάδας την αγαπούν πολύ και ο κόσμος μας στηρίζει. Θέλουμε να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο σε κάθε παιχνίδι. Η πορεία μας μέχρι στιγμής συνιστά μια πολύ μεγάλη υπέρβαση. Κανείς δεν περίμενε νομίζω πως το τέλος του πρώτου γύρου θα έβρισκε τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια που έχουν καταβάλει μέχρι στιγμής. Θέλουμε να παραμείνουμε στα υψηλά στρώματα της κατάταξης και να παίζουμε ωραίο μπάσκετ».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου