Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Olympia Basketball New Years Tournament

Πρόσκληση συμμετοχής Ο Α.Ο. Ολυμπιονίκης , με την ευκαιρία της επερχόμενης Ολυμπιακής Χρονιάς διοργανώνει τουρνουά καλαθοσφαίρισης για να καλωσορίσουμε το 2016 μπασκετικά , στον τόπο που γέννησε το Ολυμπιακό πνεύμα.

Με στόχο την καθιέρωση μιας αξιόπιστης ποιοτικής και ανταγωνιστικής διοργάνωσης σε κάθε επίπεδο, στο λίκνο του παγκόσμιου αθλητισμού , θέλουμε να δώσουμε στους μικρούς αθλητές την ευκαιρία να γνωρίσουν την μαγεία που εκπέμπει η Ολύμπια Γη, στο μυαλό και στην ψυχή του κάθε αθλητή . Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας , από τις 3 Ιανουαρίου 2016 εώς τις 6 Ιανουαρίου 2016 , και θα εξελιχθούν 3 τουρνουά, με συμμετοχή ομάδων από ολόκληρη την Ελλάδα. 

Παιδικό τμήμα , για αθλητές γεννημένους το 2000 και κατω · Τμήμα παμπαίδων για αθλητές γεννημένους το 2001 και κάτω · Τμήμα Μίνι για αθλητές γεννημένους το 2003 και κάτω . Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα συμμετέχουν 5 ομάδες και οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο της Αρχαίας Ολυμπίας καθώς και στο κλειστό γήπεδο Καράτουλα σε μικρή απόσταση από την Ολυμπία . Ο Ολυμπιονίκης έχει επιλέξει τρία από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Αρχαίας Ολυμπίας, το Europa Hotel, το Olympic Village, και το Νέδα Hotel, με σκοπό να παρέχουν στα παιδιά την ποιοτικότερη και ασφαλή διαμονή και διατροφή τους . Η Αρχαία Ολυμπία ανοίγει την Ολυμπιακή χρονιά με μια μεγάλη διοργάνωση όπως αρμόζει στην πόλη της παγκόσμιας Ολυμπιακής Φλόγας και εκεχειρίας .

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ολυμπιονίκη , προσκαλεί κάθε αθλητικό όμιλο που επιθυμεί να συμμετάσχει στο Olympia New Year's basketball tournament , με σκοπό την συμμετοχή σε μια διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας , στην αυγή της νέας χρονιάς , που θα αναδείξει το ευ αγωνίζεσθαι στον τόπο που η έννοια του γεννήθηκε.

Με Φιλικούς & Αθλητικούς Χαιρετισμούς Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος Μιχάλης

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν συμφωνήσει ειδη ότι έχουν δηλωση συμμετοχή οι ομάδες του Α) Πανιωνιου και στις 3 ηλικίες Β) Ίκαρο Καλιθεας και στις 3 ηλικίες Γ) Σχολών Ντερή στους παίδες Δ) Πιερικό σε δύο ηλικίες και αναμένονται απάντησης από ισχυρά σωματεία στις κατηγορίες τους. Πληροφορίες για την διοργάνωση , Παναγόπουλος Γιώργος , 6987111805 Βαλυνδράς Γιάννης , 6977446892 Μελέτης Κων/νος , 6972855533 Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ olympionikis_sportsclub@yahoo.gr τηλ.επικοινωνίας : 6987111805 - 6933392974
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου