Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Super Star Game αγάπης

Ένα διαφορετικό Super Star Game θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο του Δήμου Γλυφάδας, «Μάκης Λιούγκας»
Βετεράνοι καλαθοσφαιριστές - σύμβολα του ελληνικού μπάσκετ και αγαπημένοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας. Συμμετέχουν σε αγώνα μπάσκετ με έπαθλο την αγάπη και νικητή την αλληλεγγύη.
Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό αντίτιμο, τρόφιμα, παιδικά ρούχα και παιχνίδια, μας καλούν να δείξουμε έμπρακτα αυτές τις γιορτινές μέρες ,την συμπαράστασή μας σε άπορες οικογένειες και παιδιά που έχουν ανάγκη.
Στον αγώνα θα συμμετάσχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ:
Ντούσαν Βούκτσεβιτς, Βαγγέλης Βουρτζούμης, Νάσος Γαλακτερός, Νίκος Κασουρίδης, Άγγελος Κορωνιός, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Νίκος Μπουντούρης, Δήμος Ντικούδης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Ευθύμης Ρεντζιάς, Γιάννης Σιούτης, Κώστας Τσαρτσαρής,Νίκος Χατζής, Χρήστος Χριστοδούλου.
Στο ρόστερ της ομάδας των καλλιτεχνών θα βρίσκονται:
Δήμος Αναστασιάδης, Θανάσης Γκόκας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης , Γιώργος Δεμελής, Θανάσης Δόβρης, Περικλής Δορκοφίκης, Παναγιώτης Λάιος, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος «Μέγας» Πλακιώτης, Γιώργος Πανδής, Γιώργος Χατζής, Χρήστος Χολιδης, Γιώργος Χρυσοστόμου.
Προπονητές της ομάδας των βετεράνων θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης με βοηθό την Ντορίτα Δέδε και της ομάδας των καλλιτεχνών ο Ντέιβιντ Στεργάκος με βοηθό την Αριστέα Μαγκλάρα.
Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας το οποίο υποστηρίζει 646 οικογένειες και τα παιδικά ρούχα και τα παιχνίδια στο Ίδρυμα Φιλοθέη Αθηναία.
Ο Αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας και του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρόγιαννης».
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μάγδα Βαρούχα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/12/2015
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00
Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, παιδικά ρούχα και παιχνίδια
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου