Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ανανέωση με Ιατρικό μέχρι το 2018

Νέα συμφωνία μέχρι το 2018 με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός... Δείτε τι είπαν οι δύο πλευρές μετά το "deal".
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών και την επέκταση της χορηγικής συμφωνίας μέχρι και το 2018. Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, τον κορυφαίο όμιλο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ελλάδα. Πρόκεται για μία συνεργασία η οποία ξεπερνάει τα 10 συνεχή χρόνια και ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά ακόμα. Η ποιότητα των υπηρεσιών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών καθώς και οι άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις του, καλύπτουν στον υψηλότερο βαθμό τις σημαντικές ανάγκες της ομάδας του Ολυμπιακού και συμβάλλουν στην προσπάθεια μας για την κατάκτηση της κορυφής. Απο φέτος, διακεκριμένο ιατρικό επιτελείο με επικεφαλής το Θεοφάνη Τσαβίση, Διευθυντή Αθλητιατρικής και Ορθοπαιδικής Κλινικής του Ιατρικού Ψυχικού, ανέλαβε την ιατρική υποστήριξη της ομάδας.

Επιπλέον, το κοινωνικό πρόσωπο του Ομίλου και οι κοινές μας δράσεις, συμβάλλουν στην ανακούφιση μεγάλων ομάδων του πληθυσμού με πραγματικές ανάγκες. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στέκεται περήφανα ως μέλος της ομάδας των Χορηγών-Συνεργατών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και αποτελεί έναν απο τους κορυφαίους υποστηρικτές μας.»

Ο Διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Νίκος Μόσχος, δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός μοιράζονται τις ίδιες αξίες της πρωτοπορίας, της άμιλλας και της κοινωνικής προσφοράς, κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε χρόνο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την επόμενη τριετία. Στη διαρκή προσπάθεια της K.A.E. Ολυμπιακός για καλύτερα αποτελέσματα και σημαντικές νέες διακρίσεις, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στέκεται αρωγός, συμβάλλοντας, με τη διακεκριμένη ιατρική ομάδα και τα εξειδικευμένα κέντρα του, στην υγεία και καλή αγωνιστική κατάσταση των παικτών της ομάδας, με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και άρτιες επιστημονικές υπηρεσίες.»

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1984 με την ίδρυση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι από το Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο. Με στόχο την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και συνεχείς επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αριθμεί σήμερα 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες στη χώρα μας, συνόλου 1200 κλινών, και προσφέρει τις ιατρικές και νοσηλευτικές του υπηρεσίες, ετησίως, σε περισσότερους από 400,000 συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη. Έχει παρουσία στη Βόρειο Ελλάδα με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων Ιατρών και Διαγνωστικών, 3 ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία, ενώ έχει και τοπική παρουσία στη Λιβύη και στη Ρωσία.

O Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα μας, ενώ έχει συνάψει και σημαντικές συνεργασίες με διακεκριμένους πανεπιστημιακούς οργανισμούς παγκοσμίως. Το 1991 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και αποτελεί πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου Temos (Trust Effective Medicine Optimized Services), έχοντας διάκριση Temos Excellence, και της TUV Hellas, κατέχοντας το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008. Τέλος, νοσηλευτικές του μονάδες έχουν συμπεριληφθεί στα «καλύτερα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο για το 2015» από το Διπλωματικό Συμβούλιο (Diplomatic Council).
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου