Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Γκίμας: "Να λειτουργήσουμε υπερβατικά"

Τον εαυτό του καλείται να ξεπεράσει σε ακόμα έναν αγώνα του, στην προκειμένη απέναντι στο Ψυχικό στο «Δημήτρης Βικέλας», ο Φίλιππος Βέροιας.
Το συγκρότημα της Ημαθίας θα υποδεχθεί τον ΑΟΨ (23/01, 16.00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α2 και όπως τόνισε ο προπονητής του, Δημήτρης Γκίμας, στην επίσημη ιστοσελίδα του: «Όπως στα περισσότερα φετινά παιχνίδια, έτσι και σε αυτό με το Ψυχικό η ομάδα μας καλείται να λειτουργήσει υπερβατικά εάν θέλει να είναι μέσα στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη. Παρά την ήττα στο Περιστέρι πιστεύουμε ότι ψυχολογικά θα είμαστε έτοιμοι. Νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι, είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να ξεπερνάμε τον εαυτό μας για να κερδίσουμε. Αυτό έχουμε κάνει μέχρι τώρα στις τρεις νίκες μας, αλλά και στα περισσότερα παιχνίδια που διεκδικήσαμε και χάσαμε στο τελευταίο σουτ ή στο τελευταίο πεντάλεπτο όπως στο Περιστέρι».

Όσον αφορά στο φετινό στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία τους, πρόσθεσε: «Για να είμαστε ειλικρινείς, ο στόχος της παραμονής χωρίς play out έχει απομακρυνθεί, αλλά είμαστε απολύτως μέσα στον στόχο των play out και την αποφυγή σε πρώτη φάση του άμεσου υποβιβασμού. Όλοι μας έχουμε πίστη στους παίκτες μας και στην ομάδα μας και δεν πτοούμαστε ούτε από ήττες ούτε από δυσκολίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά τους Μαχητές Δόξας Πεύκων είμαστε η ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα, με όσα θετικά και αρνητικά προκύπτουν από αυτή τη συνθήκη. Επίσης, γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο για τον πολύ κόσμο να σταθεί δίπλα σε μια ομάδα που χάνει τα περισσότερα παιχνίδια, όσο κι αν από την αρχή εμείς τουλάχιστον και το ξέραμε και δεν το κρύψαμε. Θα θέλαμε, όμως, τη θετική σκέψη και παρουσία του κόσμου για να πετύχουμε το θαύμα της παραμονής, γιατί και η μέχρι τώρα θετική παρουσία μας ισοδυναμεί με ένα μικρό θαύμα. Μεγαλοϊδεατισμός και υπερφίαλες μωροφιλοδοξίες και φανφάρες στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν χωράνε ούτε σε εμάς ούτε σε παράγοντες ούτε σε φιλάθλους. Η ομάδα μας χτίστηκε για να πετύχει ένα θαύμα και μέχρι τώρα τα καταφέρνει θαυμάσια. Με δουλειά, πίστη και θετική ενέργεια θα τα καταφέρουμε. Ραντεβού στο γήπεδο το Σάββατο (23/01), για ακόμα μία προσπάθεια».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου