Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΤΡΙΚ ΓΙΑΝΓΚ: "Καλύτερα και μόνο που φοράω τα ερυθρόλευκα"Στην Ελλάδα συνεχίζει πλέον το πρόγραμμα αποθεραπείας του ο Πάτρικ Γιανγκ και μίλησε για τον τραυματισμό του και την αποθεραπεία του στην εκπομπή του Olympiacosbc Tv, Red Euroleague. Τόνισε πως δεν θα βιαστεί να επιστρέψει.
Αναφέρθηκε στον Σον Τζέιμς και για τον δύσκολο όμιλο του Ολυμπιακού στο Top16.

"Με ενοχλεί που δεν μπορώ να παίξω και ελπίζω να επιστρέψω το δυνατό συντομότερο. Αλλά και μόνο που φοράω πάλι τα ερυθρόλευκα και είμαι μέσα στην ομάδα ξανά, είμαι καλύτερα! Τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά. Πλέον, η κατάσταση έχει φτιάξει, κάνω πρόοδο συνέχεια και ελπίζω να περάσει γρήγορα ο καιρός, δεν θέλω να βιαστώ. Από την ημέρα που άφησα την ομάδα λόγω τραυματισμού, είμαστε πλέον σε ένα άλλο επίπεδο! Είμαι σίγουρος πως και απέναντι στην Μπάμπεργκ θα βγούμε και θα κάνουμε το παιχνίδι μας".

Για τον Τζέιμς: "Αρχικά, ήταν λογικό να δυσκολευτεί, το ίδιο συνέβη και με μένα μέχρι να μπω στο σύστημα του Ολυμπιακού. Είναι έμπειρος, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και παίκτης, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα".

Για δύσκολο όμιλο Top-16 και τον πιο δυνατό αντίπαλο του Ολυμπιακού:

"Σίγουρα ο όμιλός μας είναι ο πιο δύσκολος, αλλά όταν θες να φτάσεις στο Φάιναλ Φορ, πρέπει να αρέσκεσαι σε τέτοιες προκλήσεις κι αυτό συμβαίνει με μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε σε αυτό το γκρουπ! Αν θες να είσαι ο πρώτος, πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Θα έρθουν πολλά δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω ότι η ΤΣΣΚΑ είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος και η ομάδα που φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά ο Ολυμπιακός όταν παίζει όπως πρέπει, δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα, μόνο τον κακό του εαυτό".
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου