Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Λι "Όλοι με την Κηφισιά"


Έτοιμος για τη νέα σελίδα της καριέρας του είναι ο Τζόναθαν Λι. Ο άσος της ομάδας μας, μίλησε στο arcadikosbc για την πρώτη εβδομάδα στην Ελλάδα, για τη «μάχη» της παραμονής και φυσικά ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

«Αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του Αρκαδικού γιατί συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο σέβονται άπαντες. Αυτό από μόνο του είναι ένα κίνητρο για μένα. Ωστόσο, ήταν σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα έδειξε πως με θέλει και θέλει να την βοηθήσω να πάρει νίκες. Γι’ αυτό ήρθα, για να πάρουμε νίκες», τόνισε ο Λι στην πρώτη του τοποθέτηση.

Για την πρώτη του εβδομάδα στη χώρα μας: «Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, ο καιρός διαφέρει αρκετά από τις χώρες που είχα αγωνιστεί μέχρι σήμερα αν και έχουν… φροντίσει να με ενημερώσουν για το κλίμα της Τρίπολης. Στην ομάδα άπαντες μου φέρονται εξαιρετικά, οι συμπαίκτες μου είναι καλά παιδιά, ενώ κάτι πολύ σημαντικό για μένα, το φαγητό είναι υπέροχο».

Για το παιχνίδι με την Κηφισιά: «Ξέρω πως το Σάββατο έχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Παλεύουμε για την σωτηρία μας και κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Είμαι λίγο διάστημα εδώ, αλλά οι προπονήσεις έχουν πάει εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα και βλέπω πως όλοι μας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι, αλλά δεν αρκεί αυτό. Χρειαζόμαστε και τον κόσμο μας, θέλουμε να είναι κοντά μας και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη μας. Ακούγεται συχνά, το ξέρω, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και για εμάς και για τον αντίπαλο. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο».

Τέλος, για την… δέσμευση προς τον κόσμο της ομάδας: «Οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να ξέρουν πως για μένα είναι μια σημαντική ευκαιρία ο Αρκαδικός. Θα παίξω με όλη μου την ψυχή, θα βγάλω στο γήπεδο όλη μου την ενέργεια και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα. Περιμένω με αγωνία το παιχνίδι με την Κηφισιά για να έχω την πρώτη επαφή μαζί τους».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου