Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Έπεσαν μαζικές... "καμπάνες"!

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΡΠΕ

Στην τιμωρία των διαιτητών που διηύθυναν τόσο τον μεγάλο όσο και τον μικρό τελικό προχώρησε η ΚΕΔ. Με άλλα λόγια, Αναστόπουλος, Μάνος, Κορομηλάς, Γκόντας, Φούφης, Μπήτης μπαίνουν στο... "ψυγείο" για τους επόμενους δύο τουλάχιστον, αγώνες των σειρών.

Όσον αφορά τους άρχοντες της αναμέτρησης μεταξύ ΑΕΚ και Άρη, δέχθηκαν την "καμπάνα" επειδή δεν κινήθηκαν στο πνεύμα του παιχνιδιού, σύμφωνα με τους υπευθύνους.
Στην συνέχεια ακολούθησε η κλήρωση, όπου κάποια στιγμή διακόπηκε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αναφέρουν: «Αν και η ομάδα δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ, εσείς κάντε ό,τι θέλετε, βάλτε όποιους διαιτητές θέλετε. Εμείς θα παίξουμε με ό,τι θέλει ο... Ολυμπιακός».
Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, μη συμφωνώντας με τις τιμωρίες των διαιτητών και με την γενική διαδικασία, ζήτησε την παραίτηση της ΚΕΔ!


Έπειτα, για το Game 3 ανάμεσα στους "αιώνιους" ορίστηκαν να σφυρίξουν οι Πηλοΐδης και Καρακατσούνης ενώ ο Παναγιώτου βγήκε κατόπιν κλήρωσης. Στο Game 4, τέλος oι Σχινάς, Χριστοδούλου και Μητσόπουλος (ίδια τριάδα με τον πρώτο τελικό) θα κληθούν να διευθύνουν τον τελικό.

Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου