Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Πεδουλάκης: "Ήταν βήματα αλλά δεν στεκόμαστε εκεί"

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΡΠΕ

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην συνέντευξη τύπου έπειτα, από την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ισοφάρισε την σειρά σε 1-1. Ο προπονητής των "πρασίνων" στάθηκε στην έλλειψη φρεσκάδας των παικτών του αλλά και στο πρόβλημα που υπάρχει στο "ζωγραφιστό" ένεκα της λειψανδρίας αθλητικών ψηλών. Παράλληλα, ανέφερε ότι έγιναν βήματα από τον Βασίλη Σπανούλη στην τελευταία φάση αλλά δεν έδωσε συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι. Για μας είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνά του, πήγε στις αλλαγές κι εμείς είχαμε πρόβλημα, γιατί τα αθλητικά μας παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα να ποστάρουν ή δεν έχουν δουλέψει στο πώς θα περάσει η μπάλα. Το περιμέναμε, δουλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Πρίντεζης έκανε πολύ καλή δουλειά και κράτησε τον Ολυμπιακό επιθετικά. Στην τελευταία φάση έγιναν βήματα, αλλά εμείς δεν λειτουργούμε έτσι. Το πρόβλημα για μας είναι ότι τα ψηλά μας παιδιά δεν έχουν πολλή ενέργεια. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Οι ψηλοί ταλαιπωρήθηκαν, μας κόστισε η αποβολή του Γκιστ και ο Χάντερ είναι άπειρος, έχασε δύο ριμπάουντ. Δεν μένουμε στην τελευταία φάση. Κι αυτοί έβαλαν κι εμείς βάλαμε. Το πρόβλημά μας είναι ξεκάθαρο. Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.
Δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη. Σε αυτό το πρόβλημα που έχουμε δεν μπορούμε. Η ομάδα είναι δομημένα συγκεκριμένα. Και πάλι τα παιδιά το πάλεψαν. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές στο τέλος, αλλά αυτά μπορείς να τα δουλέψεις. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Ο τρόπος που τελείωσε το παιχνίδι καμιά φορά επιβαρύνει. Ο χρόνο δουλεύει σε βάρος μας, ειδικά στους ψηλούς μας, του Φώτση και του Γκιστ.

Σίγουρα ίσως να υπήρχε άγχος, αλλά αν δεν κολυμπήσεις δεν θα μάθεις κολύμπι. Κάποια παιδιά μπορούν να το διαχειριστούν»

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Κάναμε καλή δουλειά αμυντικά. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει κάποιες προσαρμογές. Παίξαμε καλά, αλλά ήμασταν άστοχοι. Δεν είναι το τέλος της σειράς, έχουμε χαρακτήρα σαν ομάδα, ένα καλό προπονητικό τιμ, θα κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει και θα πάμε στο ΣΕΦ με στόχο μία δεύτερη νίκη»
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου