Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Ζντόβτς: "Το αξίζαμε"

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΡΠΕ

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιούρι Ζντόβτς στην συνέντευξη τύπου για την νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη που ισούται με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής των νικητών τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε αυτή την επιτυχία και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πρώτα από όλα. Ήταν δύσκολη σεζόν. Δεν ήταν κάτι εύκολο η 3η θέση. Δεν κερδίσαμε τον τίτλο, αλλά ήταν δύσκολη η σεζόν. Να ευχαριστήσω τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ντράγκαν Σάκοτα, που άρχισαν την δύσκολη προσπάθεια από πέρυσι. Επίσης, όλο τον κόσμο που έρχεται και υποστηρίζει την ομάδα, για να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις κάτι. Ίσως να πετύχεις μία χρονιά, αλλά μετά θα εξαφανιστείς. Πιστεύω πολύ ότι αν δουλέψεις δυνατά, θα ανταμειφτείς σίγουρα στο τέλος. Χάσαμε τον καλύτερο μας παίκτη πριν την σειρά με τον Άρη. Είχαμε παίκτες που αρρώστησαν με ίωση μέσα στην σειρά, αλλά μείναμε ενωμένοι και κερδίσαμε την σειρά στο τέλος. Το αξίζαμε. Είμαι χαρούμενος που τελείωσε η σεζόν. Ήταν πολύ δύσκολη. Πρώτη φορά δούλεψα σε τέτοιο περίεργο περιβάλλον. Ακόμα και όταν έπαιζα σαν παίκτης στην Ελλάδα, δεν ήταν έτσι. Ο ένας όμως στήριξε τον άλλο. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη».

Ο Ντούσαν Σάκοτα, εκπροσωπώντας τους παίκτες, πρόσθεσε:

 «Πριν μιλήσω για το ματς, να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για την πορεία που έκαναν και που ανέβασαν επικίνδυνα το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό κάνει καλό και σε εμάς, που γινόμαστε καλύτεροι, παίζοντας με δυνατούς αντιπάλους.
Είχαμε πει στην αρχή της χρονιάς, ότι όταν φοράς την φανέλα της ΑΕΚ, πάντα πας για τη νίκη. Να είμαστε ρεαλιστές όμως. Η ΑΕΚ ήταν στην Α2 πριν από δύο χρόνια και στη Β’ Εθνική πριν από τρία χρόνια. Θέλαμε ανοδική πορεία. Πέρυσι πήραμε την 5η θέση και φέτος πήραμε την 3η θέση. Μόνο ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και σε όλο τον κόσμο που ερχόταν συνέχεια και μας υποστήριζε. Μακάρι να έρχονταν και περισσότεροι. Για το ματς δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Ευτυχώς, ο ρυθμός ήταν υπέρ μας και κερδίσαμε».

Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου