Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Πεδούλακης: "Λάβαμε το μήνυμα!"

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΡΠΕ

Έντονα εκνευρισμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος "ξεσπάθωσε" εναντίον της διαιτησίας. Συγκεκριμένα, μίλησε για στοχοποίηση παικτών του "τριφυλλιού" και τα "έβαλε" με τον κύριο Πηλοϊδη.

Αναλυτικά:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαστε ηθικοί νικητές. Παίξαμε με ενέργεια, μολονότι χάσαμε το ματς στο ΟΑΚΑ έτσι όπως το χάσαμε. Δεν μπορώ, όμως, να κλείνω τα μάτια σε αυτά που έγιναν σήμερα στο ΣΕΦ. Το λάβαμε το μήνυμα... Δεν μιλήσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι όταν οι διαιτητές σημάδευαν τον Γκιστ! Σήμερα στον ρόλο του Γκιστ ήταν ο Καλάθης και ο Φώτσης! Ακόμη και στο κέντρο έκαναν φάουλ οι παίκτες του Ολυμπιακού, σήκωναν το χέρι τους κι ο κύριος Πηλοΐδης ούτε αυτά δεν έδινε. Παρότι η άμυνά μας δεν ήταν επιθετική, ο Ολυμπιακός έριξε 20 βολές στο πρώτο ημίχρονο! Δεν έχω να σχολιάσω κάτι όσον αφορά το ματς. Δεν θέλω να κοροϊδέψω κανέναν. Είμαστε ηθικοί νικητές.
Σήμερα μείναμε χωρίς τον λίντερ μας στα τελευταία λεπτά (σ.σ. Καλάθη). Σημαδεύτηκε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον κύριο Πηλοϊδη ώστε να παίξουμε χωρίς αυτόν στο τέλος. Μπορώ να καταλάβω τι γίνεται".

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Αντώνης Φώτσης, o οποίος συμπλήρωσε: 

"Ήταν ένα ακόμα ωραίο παιχνίδι. Δύσκολο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες... Σε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα βγάλαμε αυτά που θέλαμε. Στο τέλος, λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και κούρασης... Ο Ολυμπιακός πήρε μια νίκη, έκανε το 2-1. Κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ".
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου