Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Κατήγγειλε Πεδουλάκη ο Ολυμπιακός!

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΡΠΕ

Είδηση από το...πουθενά ανέκυψε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου των προπονητών των τεσσάρων ομάδων για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία κατά του Αργύρη Πεδουλάκη!

Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ ζητάει την τιμωρία του προπονητή των "πρασίνων" εξαιτίας του επεισοδίου που είχε ο τελευταίος με την εξέδρα, στον τρίτο τελικό της σειράς του Άρη με τον Παναθηναϊκό στην Θεσ/νίκη.
Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Χαλβατζάκης αναφέροντας, χαρακτηριστικά: "Η θέση μου είναι διαχρονική να πέσουν εκατέρωθεν οι τόνοι. Το μπάσκετ παίζεται εντός του γηπέδου, οι υπόλοιποι είμαστε βοηθοί. Δε νομίζω ότι είναι αυτής της στιγμής να συζητήσουμε αυτό το θέμα. Αλλά ισχύει πως έγινε καταγγελία", με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να συμπληρώνει: "Δεν θα απαντήσω εγώ. Δεν είμαι αρμόδιος".
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Αργύρης Πεδουλάκης έμοιαζε έκπληκτος στο άκουσμα της εν λόγω είδησης καθώς φάνηκε να μην γνωρίζει τίποτα σχετικά, μέχρι εκείνη την στιγμή! Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός απήντησε φανερά εκνευρισμένος: "Όσο για την καταγγελία του Ολυμπιακού, θα υπερασπίζομαι κάθε φορά που βλέπω δύο 50άρηδες να την πέφτουν σε ένα παιδί όπως ο Φώτσης που έχει χάσει τη μητέρα του, με πολύ άσχημο τρόπο. Θα τον υπερασπίζομαι μέχρι τέλους. Αυτό μου λέει ο κώδικας τιμής. Αν ο Ολυμπιακός, που είναι απ' τον Πειραιά κι είχε έναν κώδικα τιμής, πιστεύει ότι αυτό είναι λάθος, εγώ θα επιμείνω σ' αυτό που έχω μεγαλώσει".

Παναγιώτης Τσερπές
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου