Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Π. Αγγελόπουλος: "Για ποια διαιτησία μιλάνε;"

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΡΠΕ

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, στις οποίες αναφέρθηκε στην εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού όταν έμεινε πίσω στο σκορ με 7 πόντους απορρίπτοντας, παράλληλα τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για την διαιτησία. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στα ωραία παιχνίδια που βλέπουμε και αποθέωσε τον κόσμο των πρωταθλητών για την συμπεριφορά τους.

Αναλυτικά:

«Εμείς παίξαμε φοβερή άμυνα όταν βρεθήκαμε πίσω με 7 πόντους. Παίξαμε άμυνα, με πάθος, ο Βασίλης πήρε μπροστά και όλη ομάδα έκανε τρομερή ανατροπή σε όλη τη σειρά. Είναι μεγάλη ανατροπή όταν χάνεις το πρώτο ματς και μετά κάνεις δύο σερί νίκες. Αυτή είναι η ομορφιά των τελικών.

Το μπάσκετ που βλέπουμε είναι ωραίο. Αυτό συμβαίνει ίσως γιατί ύστερα από χρόνια δεν καταφέραμε να περάσομε στους οκτώ της Ευρώπης. Υπήρχε περισσότερο χρόνος για προετοιμασία. Η ομάδα έδειξε όμως ότι είναι έτοιμη. Δεν μπήκαν τα τρίποντα στο ΟΑΚΑ πιστεύω και θα ήταν πιο εύκολη η νίκη εκεί μέσα».

Για τη συμπεριφορά του κόσμου των δύο ομάδων στους τελικούς: «Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν ήμουν στο ΟΑΚΑ. Από τον κόσμο του Ολυμπιακού είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά τους και στην ήττα και τη νίκη. Δεν άκουσα τίποτα υβριστικά σοβαρά και ο κόσμος επικεντρώνεται στο μπάσκετ».

Για τον Πρίντεζη: «Στα δύο πρώτα ματς ήταν συγκλονιστικός. Σήμερα κουράστηκε και τραυματίστηκε. Έβαλε βέβαια ένα κρίσιμο σουτ την ώρα που κάνουμε το comeback. Αλλά, δεν είναι μόνο ο Πρίντεζης, είναι κι άλλοι παίκτες, όπως ο Βασίλης. Είναι όλη η ομάδα».

Για τη διαιτησία: «Πάμε να παίξουμε ένα τέταρτο τελικό και οι διαιτητές είναι ήδη γνωστοί. Ελπίζω να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ, όπως έχει γίνει κατά μέσο όρο στα τρία παιχνίδια, ανεξάρτητα τι έχει πει ο Παναθηναϊκός. Όταν οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν, τι να πω εγώ»;

Για το αν θα πάει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο ΟΑΚΑ: «Τώρα, πρέπει να πάμε να ξεκουραστούμε γιατί η ημέρα είχε πολύ άγχος. Να δούμε τι ώρα θα είναι το ματς και βλέπουμε. Εμείς θέλουμε να γίνει την Κυριακή το ματς όπως είναι εξ αρχής ορισμένο». 
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου