Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Στέφανος Πέρκος: Μοναξιά στο ρετιρέ!

Μια ευχάριστη μοναξιά φαίνεται να νιώθει από εχθές η ομάδα της Κύμης, καθότι, ξεπερνώντας και τον Φάρο, στρογγυλοκάθισε στην πρώτη θέση του πίνακα. Η πρώτη πεντάδα φάνηκε να παγιώνεται, ενώ «κινητικότητα» υπάρχει ακόμη στην 2η (και φαρμακερή) που οδηγεί σε αγώνες play-outs (ψίθυροι λένε ότι ίσως δεν γίνουν ποτέ, λες;;;).
Με «αιχμή του δόρατος» την γνωστή της front-line και με απόλυτη κυριαρχία στους… αιθέρες, οι ευβοιώτες πήραν έναν άνετο «άσο» από το χαλαρό, σωσμένο και πετυχημένο φέτος Παγκράτι. Το τελευταίο, το οποίο δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους μικρότερούς του, έδειξε ότι κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπορούσε να «χτυπήσει» την διψασμένη για άνοδο Κύμη. 
Στο τηλεοπτικό, το δίδυμο φωτιά των Βασιλόπουλου-Τότσιου έχασε από τους αντίστοιχους ομολόγους του των Χείλαρη-Δέσπου. Κυριαρχώντας σε πολλούς τομείς, οι Θεσσαλονικείς φάνηκαν περισσότερο διψασμένοι για τη νίκη, την οποία τελικώς και κατέκτησαν. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι Ηρακληδείς ξέφυγαν από την «πεντάδα του φόβου», διεκδικώντας την άμεση παραμονή. Αίσθηση έκανε το γεγονός των 9 assists του Γ. Αποστολίδη. 
Επιτέλους νίκη (εμφατική) για την Ερυθραία, η οποία της δίνει παράταση ζωής, λύνοντας συγχρόνως τα φρένα για τον κατηφορικό δρόμο της Λειβαδιάς. Με τους Γιαουρτόγλου-Σολωμό να έχουν κάνει τη στατιστική της ζωής τους και με τον κόσμο να ωθεί, πήραν νίκη και goal-average από την πληγωμένη λόγω Γκαγκαλούδη ΑΕΛ. 
Δίκαια αλλά και δύσκολα πέρασε από την Χαλκιδική η Δόξα, καπαρώνοντας παράλληλα και τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου. Παρά την αντίθετη γνώμη του καταπληκτικού Μάρτζου και με μεγαλύτερη πολυφωνία στην επίθεση (5 παίκτες με διψήφιο) πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο.
Περιστέρι για υψηλές πτήσεις βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν οι Μαχητές, οι οποίοι παραδόθηκαν στις ορέξεις του αντιπάλου τους κατά τη διάρκεια της επανάληψης. Χαρακτηριστικά του αγώνα το επιθετικό ξέσπασμα των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο και το double-double του ιπτάμενου Γκίλχριστ. 
Τέλος, ο Δούκας, «τελείωσε» και οριστικά τον αξιοπρεπέστατο Φίλιππο, δείχνοντας παράλληλα έτοιμος να παρακολουθήσει τα play (off & outs) από … την κερκίδα.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου