Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Ζντοβτς: "Έχουμε πολλά προβλήματα, σε εμάς η πίεση"

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΡΠΕ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να "σκουπίσει" τον Άρη και για αυτό ευθύνεται η κακή της άμυνα, σύμφωνα με τον Γιούρι Ζντόβτς. Παράλληλα, ο προπονητής της "ένωσης" στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και μίλησε για την πίεση που πλέον, έχουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Άρη, άξιζε τη νίκη, ειδικά όπως έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χάσαμε γιατί σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Η αιτία που στο πρώτο παιχνίδι κερδίσαμε ήταν ότι παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σταμάτησαν τον ρυθμό μας με τη ζώνη, αυτό είναι σωστό, αλλά σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Δεχθήκαμε 25 πόντους στην τέταρτη περίοδο και βάλαμε 15, δεν μπορείς να κερδίσεις έτσι. Έχουμε πρόβλημα απέναντι στην ζώνη, το έχω ξαναπεί, προετοιμαζόμαστε, προπονούμαστε γι’ αυτό, αλλά δεν είναι αρκετό δυστυχώς.

Δεν καταλαβαίνω πολλά από αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, η δουλειά μου δεν είναι να δημιουργώ προβλήματα αλλά να τα λύνω. Και ο άλλος κόουτς ήταν στην ίδια κατάσταση, έχουμε προβλήματα, δεν γίνονται σωστές προπονήσεις… Έπρεπε να τελειώσουμε τη σειρά σήμερα. Πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, έχουμε παίκτες για να κερδίσουμε. Η πίεση είναι σε μας»Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου