Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

To OBC κλέβει την παράσταση (video)

Το αυθεντικό Olympia Basketball Camp (OBC) πρωταγωνιστεί και φέτος στο αθλητικό καλεντάρι του καλοκαιριού, συμπληρώνοντας 12 χρονια ζωής και ήδη επικρατεί ξεσηκωμός στις πρώτες εγγραφές, παρότι η έναρξη είναι σε δύο μήνες (26 Ιουνίου).
Το απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμά του, με προηγμένες μεθόδους, παρέχει διαρκή βελτίωση στα παιδιά που το παρακολουθούν και ήδη το ενδιαφέρον είναι έντονο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο.
Εξάλλου, όποιος έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια από το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει μόνο καλά λόγια να πει για την επιστημονική και απόλυτα επαγγελματική δουλειά που γίνεται, έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τη βελτίωση και εξέλιξη των νεαρών, επίδοξων αθλητών.
Το άνοιγμα της αυλαίας είναι στις 26 Ιουνίου και το κλείσιμό της στις 16 Ιουλίου. Ο τόπος διεξαγωγής είναι η γενέτειρα των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων και κοιτίδα του Παγκόσμιο Πολιτισμού και του αθλητικού ιδεώδους, Αρχαία Ολυμπία στον νομό Ηλείας.
Σχετικές πληροφορίες και όλες τις λεπτομέρειες για το Olympia Basketball Camp μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του camp www.obc.gr ή στα τηλέφωνα 210.9913860 (σταθερό) – 6972855533 (κινητό). Όταν καλείτε από Κύπρο να βάζετε μπροστά το 0030 και ακολούθως τον αριθμό τηλεφώνου.
Ακολουθεί ένα εξαιρετικό video σχετικά με το camp:


Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου