Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

3o SKILLS AND DRILLS BASKETBALL CAMP


Το SKILLS AND DRILLS BASKETBALL CAMP συνεχίζει για τρίτο στη σειρά καλοκαίρι το προπονητικό του πρόγραμμα. Ανανεωμένο και πιο έμπειρο αλλά πάντα με τις ίδιες αρχές και φιλοσοφία το camp μας φέτος θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους :

Α' ΠΕΡΙΟΔΟΣ : από ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ : από ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016.

ΣΤΟΧΟΣ αλλά και ΣΚΟΠΟΣ δημιουργίας και λειτουργίας του SKILLS AND DRILLS BASKETBALL CAMP είναι η βελτίωση των βασικών δεξιοτήτων του μπάσκετ (skills) με τη χρήση μέσα στην προπόνηση των πιο κατάλληλων και εξειδικευμένων ασκήσεων (drills), πάντα σε σχέση με την ηλικία του παιδιού.

Παράλληλα με τη βελτίωση της ατομικής τεχνικής το SKILLS AND DRILLS B.C., έχει και σαν σκοπό με διάφορες προπαρασκευαστικές-συναγωνιστικές και παιγνιώδους μορφής ασκήσεις να δώσει στα παιδιά τη χαρά και τη διασκέδαση που το μπάσκετ από τη φύση του σαν άθλημα διαθέτει μακριά από τις σκοπιμότητες και το άγχος των αγώνων του πρωταθλήματος και των διαφόρων τουρνουά του χειμώνα.

Παράλληλα με τις προπονήσεις τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ (παίχτες , προπονητές,κλπ.).

Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η τιμή συμμετοχής στο camp είναι η χαμηλότερη απο όλα τα αντιστοίχου επιπέδου καλοκαιρινά Βasket Βall Camp και αυτό διότι σκοπός τής διοργάνωσης είναι η καλλιέργια και ανάπτυξη του αθλήματος στήν πετρούπολη, καθώς επίσης και μέσα απο την επισκεψη επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών Α1, η διαφήμιση τής πετρούπολης και τής δουλειάς που συντελείτε μέσα στα πλαίσια των συλλόγων της περιοχής, αλλά και ευρύτερα τής δυτικής αττικής καθώς έχουμε την χαρά, να συμμετέχουν παιδιά απο διαφορετικούς δήμους αλλά και ομάδες.

Στο SKILLS AND DRILLS B.C. μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 6 έως και 17 ετών.Στο camp μας υπάρχουν γκρουπ JUNIORS – CADETS - SENIORS ανάλογα πάντα με την ηλικία των παιδιών

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ SKILLS AND DRILLS

Οι καθημερινές τεράωρης διάρκειας προπονήσεις ανάλογα διαμορφωμένες για την κάθε ηλικία του Skills and Drills basketball camp έχουν ως στόχο :

·Βελτίωση της συναρμοστικής ικανότητας και της γενικής επιδεξιότητας (τρέξιμο-ισορροπία σώματος-βασικές στάσεις επίθεσης άμυνας).

·Βελτίωση Ατομικής Τεχνικής (ball handling, ντρίμπλα, πάσα,σουτ, ατομική άμυνα, rebound).

·Βελτίωση της φυσικής κατάστασης (σταθμός conditioning ) με έμφαση στη ταχύτητα και στο footwork.

ΧΩΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ CAMP :

“ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ AIOΛOΣ “

ΓΗΠΕΔΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ - ΤΕΡΜΑ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ

Το Camp Skills and Drills θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στο συγκρότημα γηπέδων «ΑΙΟΛΟΣ» σε ένα αθλητικό περιβάλλον μέσα στο βουνό με κατάλληλες συνθήκες για όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης για τίς ανάγκες του camp θα υπάρχει κλειστή αίθουσα για προβολή DVD και ενημερωτικών VIDEO.ΠΑΡΟΧΕΣ
SKILLS AND DRILLS B.C

ΔΥΟ (2) Τ-SHIRT ΜΕ ΤΥΠΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ CAMP & ΚΑΠΕΛΛΟ ME ΤΥΠΩΜΑ

ΧΥΜΟΣ - ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ – ΜΠΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΜέσα στην διάρκεια τής κάθε περιόδου θα υπάρχουν συναγωνιστικά παιχνίδια προσαρμοσμένα στην ηλικία του κάθε γκρούπ και θα απονέμονται βραβεία στούς καλύτερους απο τους επισκέπτες αθλητές Α1.·** ΤΟ CAMP ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α1**ΜΑΥΟΕΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Α.Ε.Κ) 
 ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(Α.Ε.Κ)

ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ(Α.Ε.Κ) 
ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Α.(ΠΑΛΑΙΜ.Ο.Σ.Φ.Π)
ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (Π.Α.Ο) 


ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ Μ. (ΦΑΡΟΣ Κ.) Μάς έχουν τιμήσει με την παρουσία τους στα προηγούμενα δύο camp, ΖΗΣΗΣ ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 2.12cm CENTER (Α.Ε.Κ), ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, 1.92 cm, Πλέι μέικερ / Σούτινγκ γκαρντ (ΦΑΡΟΣ), ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Power Forward / Center (Π.Α.Ο),ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (Παλαίμαχος Ο.Σ.Φ.Π,τεχνικός υπεύθυνος ολυμπιακού πειραιώς), ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Σούτινγκ γκαρντ (Α.Ε.Κ), ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Α.Ε.Κ) 2.09cm CENTER, ΓΛΕΝΤΗΣ NIKOΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ (Α.Ε.Κ), ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ ΤΖΙΜΗΣ (COACH A1).

Θεωρούμε πολύ σημαντικό άθλητες που βιώνουν την εμπειρία του επαγγελματικού μπάσκετ, μέσα απο τίς καθημερινές επισκέψεις να διδάξουν μικρά μυστικά και να αποκαλύψουν τον δρόμο για την επιτυχία και την πραγμάτωση των ονείρων των μικρών αθλητών. Μπορείτε να μπείτε στην σελίδα του facebook (Skills and Drills Basketball Camp) και να δείτε videos με δηλώσεις όλων των ανωτέρω επισκεπτών, για τίς εντυπώσεις τους απο την ποιότητα του Camp.

·** ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ – ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ **
Με απόλυτη ασφάλεια για όλους του συμμετέχοντες θα υπάρχει παρουσία εξιδεικευμένου προσωπικού για παροχή των πρώτων βοηθειων σε περίπτωση τραυματισμού.

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
17:50 - 18:00 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ-ΠΡΟΒΟΛΗ DVD - ΘΕΩΡΙΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 1 CONDITIONING (ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ)

TIME OUT

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 2

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 3

TIME OUT

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 4

ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

22:00 ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
55 ευρώ/ για συμμετοχή σε μία περίοδο

100 ευρώ/ για συμμετοχή σε δύο περίοδους


Τηλέφωνα Πληροφοριών: 6938663397 – 6984680684 – 6951507071
Για πληροφορίες – Εγγραφές: Kλειστό Γυμναστήριο Πετρούπολης ‘’ Παξιμαδάς ‘’ Σάββατο – Κυριακή (11:00 – 13:00) & Κάθε Τρίτη – Πέμπτη ( 18:00-20:30 ) ΕΠΑΛ. Επίσης στούς προπονητές των τμημάτων. Θέσεις Περιορισμένες.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΚΑΛΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Προπονητής του Αρη Πετρούπολης στους άνδρες Γ' Εθνική κατηγορία και Τεχνικός Υπεύθυνος των τμημάτων

Υποδομής της Ολυμπιάδας Πετρούπολης.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΚΑΛΙΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Προπονητής του Αρη Πετρούπολης στους άνδρες Γ' Εθνική κατηγορία και Τεχνικός Υπεύθυνος των τμημάτων

Υποδομής της Ολυμπιάδας Πετρούπολης

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΚΑΛΙΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ CAMP : ΚΡΙΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου