Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Amyntas 6th Basketball Summer CAMP

Ο ΑΟ Αμύντας διοργανώνει το 6ο καλοκαιρινό καμπ των τμημάτων υποδομής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου του 2016.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Γυμνάσιο Υμηττού, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:30 μέχρι τις 14:00 και θα περιλαμβάνει προπόνηση ατομικής τεχνικής, προπόνηση φυσικής κατάστασης σε γήπεδο στίβου (στο Θέατρο Βράχων), συνεργασία με to προπονητικό κέντρο Costas Dakoulas και μετάβαση σε αυτό δύο φορές την εβδομάδα, πρόγραμμα κολύμβησης σε πισίνα και ημερήσια εκδρομή (08:30-14:00) σε παραθεριστικό θέρετρο στο Ζούμπερι Αττικής. Στο καμπ του ΑΟ Αμύντα θα παραβρεθούν για να διδάξουν αθλητές και προπονητές από την Α1 και Α2, αθλητές και αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας, κλινικός διατροφολόγος με ειδίκευση στη διατροφή των αθλητών, ο οποίος και θα κάνει διάλεξη για τους γονείς, διαιτητής, ορθοπεδικός γιατρός και φυσιοθεραπευτής οι οποίοι θα δώσουν συμβουλές στους μικρούς αθλητές μας για την υγεία τους. Το καμπ του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί σε δύο ηλικιακές κατηγορίες, για αγόρια και κορίτσια. Juniors camp : 2005 - 2010 120€ Elite Group camp: 2001 - 2004 (ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ 2005) 100€
Οι αθλητές θα πάρουν μπλουζάκι, καπέλο, μετάλλιο, αναμνηστικά διπλώματα ενώ θα συμμετάσχουν σε διαγωνιστικά παιχνίδια για να κερδίσουν αναμνηστικά και δώρα. Όσοι επιθυμείτε να εγγραφείτε, θα πρέπει να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή και να κλείσετε τη θέση νωρίς, καθώς ο φετινός αριθμός συμμετεχόντων θα είναι αυστηρά περιορισμένος. Το ημερήσιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας και θα δοθεί στους γονείς πριν την έναρξη. Οι αθλητές της κατηγορίας Juniors που θα πηγαίνουν στο κολυμβητήριο θα πρέπει να προσκομίσουν για την εγγραφή τους βεβαίωση από δερματολόγο. Όσοι γονείς επιθυμούν τα παιδιά να παραμένουν στο πρόγραμμα φύλαξης (14:00-16:00) θα πρέπει να το δηλώσουν. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν 5 συμμετοχές προκειμένου να λειτουργήσει το πρόγραμμα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για παράταση του προγράμματος των Juniors για 3η εβδομάδα με την προϋπόθεση να συμπληρωθούν 10 συμμετοχές.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου