Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Τέλος ο Σαββάτης από Κρόνο


Του Αχιλλέα Μαυροδόντη
Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Σαββάτη, καθώς η ομάδα από το Μπραχάμι έκανε δεκτή την παραίτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Κρόνου Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητής της Ανδρικής ομάδας κ. Παναγιώτη Σαββάτη μετά από παραίτηση του.

Ο Παναγιώτης διατέλεσε για πολλά χρόνια συνεργάτης του Κρόνου και εργάστηκε ως προπονητής σε τμήματα υποδομών και ακαδημιών καθώς και ως Υπεύθυνος Ακαδημιών.

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως προπονητής της Ανδρικής ομάδας κάνοντας μία αξιόλογη πορεία για τα μέχρι τότε δεδομένα του Κρόνου. Στις υποδομές πήρε πρωτάθλημα με το παιδικό και 3θεση στο Πανελλήνιο. Στη Γ Εθνική πήρε πρωτάθλημα με το Ανδρικό και στη Β’ εθνική η ομάδα έπαιξε όμορφο μπάσκετ αξιοποιώντας στο έπακρο παιδιά που προέρχονταν από τις υποδομές του συλλόγου, σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική εθνική κατηγορία.

Η παρουσία όλα αυτά τα χρόνια του Παναγιώτη στο σύλλογο ήταν καταλυτική για την βελτίωση των τμημάτων με τα οποία ασχολήθηκε, δουλεία της οποίας τα επιτυχημένα αποτελέσματα φαίνονται ακόμη και σήμερα. Ο Κρόνος θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του, για την εργατικότητα του, το ήθος του αλλά και για το άριστο κλίμα που δημιούργησε τόσο με τους παίκτες όσο και με την διοίκηση.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, και ελπίζουμε σε μία μελλοντική και πάλι συνεργασία.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου