Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

Διαμαντίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα»


Του Αχιλλέα Μαυροδόντη
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που αποσύρθηκε φέτος από την ενεργό δράση, με δημόσιο μήνυμά του μέσω της εφημερίδας «Πράσινη» ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι υπεράνω προσώπων και θα πρέπει ο κόσμος να τη στηρίζει και στα εύκολα και στα δύσκολα. 
Παράλληλα, ο τέως αρχηγός των «πράσινων» ευχαρίστησε άπαντες για την αγάπη τους, αλλά και τη στήριξή τους στα δώδεκα χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά το μήνυμά του: 
«Αγαπητοί μου φίλοι, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε στα 12 χρόνια που φόρεσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ζήσαμε πολλά, οι χαρές ήταν μεγάλες και όπως έχω πει ξανά αισθάνομαι ευλογημένος για όλα αυτά που περάσαμε. Είχαμε όμως και δύσκολες στιγμές και είναι πολύ σημαντικό πως εσείς ήσασταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Και αυτό πρέπει να κάνετε πάντα.
Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα, όλοι μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά η ομάδα μένει. Για εμένα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να σταματήσω και να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να στηρίζουμε την ομάδα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τη στήριξη που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου