Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Πρέλεβιτς: "Αγώνας με επετειακό χαρακτήρα"

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΡΠΕ

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς με αφορμή τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας προχώρησε σε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ, μέσω της οποίας τόνισε τον επετειακό χαρακτήρα της αναμέτρησης. Παράλληλα, στάθηκε στην συμβολή του Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά:

«Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά, το γεγονός ότι θα υποδεχθούμε στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδό μας, μία ομάδα θρύλο για το παγκόσμιο μπάσκετ, την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θέλουμε να ανοίξουμε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο με την διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού φιλικού αγώνα, που θα αποτελέσει ουσιαστικά την συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ στον εορτασμό όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια του συλλόγου μας. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα έχει επετειακό χαρακτήρα, ιστορική σημασία και θέλουμε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το παρόν και το μέλλον.

Οφείλουμε επίσης να επισημάνουμε και την συμβολή στην υλοποίηση του φιλικού αγώνα, του πρωταθλητή Ευρώπης προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο μας συνδέουν πολλά, από τα πρώτα του βήματα στο χώρο της προπονητικής».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου