Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Την Δευτέρα η «πρώτη» της Εθνικής μας

Του Αχιλλέα Μαυροδόντη

Την Δευτέρα (13/06, 18.30) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά στο Τορίνο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, θα παραθέσει και συνέντευξη Τύπου πριν από την προπόνηση, ενώ η επίσημη Media Day της ελληνικής ομάδας θα διεξαχθεί όταν θα υπάρξει πληρότητα.

Δείτε ΕΔΩ την προεπιλογή της Εθνικής μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Τη Δευτέρα 13/06 στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά στο Τορίνο (04-09/07). Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Φώτης Κατσικάρης, θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου από τις 17.30. Από πλευράς παικτών, λόγω των απουσιών που είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξαιτίας των εξελισσόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα γίνουν σύντομες δηλώσεις από δύο εκ των παρόντων λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης και στη συνέχεια θα υπάρχει δυνατότητα λήψης πλάνων στα πρώτα λεπτά της προπόνησης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, θα πραγματοποιηθεί media day όταν η ομάδα θα είναι πλήρης. Για τις λεπτομέρειες της συνάντησης της ερχόμενης Δευτέρας (13/06) θα υπάρξει νεότερη αναλυτική ενημέρωση».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου