Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Εποχή Μελέτη στον Προμηθέα!

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΡΠΕ

Ο Γιώργος Μελέτης θα είναι ο νέος προπονητής του Προμηθέα, όπως ενημέρωσε με κάθε επισημότητα η ομάδα του Χαλανδρίου μετά την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας με τον Τάσο Νικητόπουλο. 
Παράλληλα, ο coach Μελέτης θα εκτελεί χρέη προπονητή στο εφηβικό τμήμα της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του συλλόγου μας, που αφορούσε στην κοινή συναίνεση διακοπή της συνεργασίας του coach Τάσου Νικητόπουλου με το ανδρικό μας τμήμα, το Δ.Σ., κατά τη συνεδρίαση της 1ης Ιουνίου 2016, ομόφωνα επέλεξε τον κο Μελέτη Γιώργο να είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει το Ανδρικό για την καθοδήγησή του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία στην αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Η επιλογή του Γιώργου Μελέτη βασίζεται κυρίως στη νέα φιλοσοφία του συλλόγου για το συγκεκριμένο τμήμα, δηλαδή πέρα από μια καλή πορεία στην κατηγορία, στην ανάδειξη και αθλητών νεαρής ηλικίας, που μέσα από τη δουλειά που θα τους προσφέρει ο συγκεκριμένος προπονητής λόγω της 20άχρονης προπονητικής του εμπειρίας θα έχουν τη θέληση να βελτιωθούν και να κάνουν βήματα προόδου και γιατί όχι καθιέρωσης στην καλαθοσφαίριση.

Θεωρούμε πως το βιογραφικό του Γιώργου Μελέτη καλύπτει πλήρως το σκεπτικό μας καθώς, πέρα από το έργο που έχει να επιδείξει έχοντας σημειώσει επιτυχίες σε τμήματα υποδομής ομάδων των Εθνικών Κατηγοριών, όπως με τους Εφήβους του Γ.Σ. Αμαρουσίου, τη σημαντική εμπειρία σε πάγκους ανδρικών ομάδων όπως στη Νήαρ Ηστ ως βοηθός του κου Ζούρου στην Α1, μετέπειτα πρώτος προπονητής της στην Α2, προπονητής στην Ε.Α. Πατρών στη Γ’ Εθνική, βοηθός στο γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού με κατάκτηση του νταμπλ και αρκετές πετυχημένες συνεργασίες με ομάδες της ΕΣΚΑ, σημαντικό είναι και το γεγονός πως έχει «δουλέψει» αθλητές σε μικρή ηλικία που στη συνέχεια έχουν κάνει αναγνωρίσιμη πορεία στο άθλημα όπως ο Καϊμακόγλου, ο Κουπίδης, ο Ξανθόπουλος, κ.ά.

Επίσης, μαζί με το ανδρικό ο νέος προπονητής αναλαμβάνει και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας, με στόχο πέρα από τη συμμετοχή του στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, οι Έφηβοι του Γ.Σ. Προμηθέα που αποτελούν το μέλλον του να μπορούν να στελεχώσουν σύντομα την ανδρική μας ομάδα. Το Δ.Σ. καλωσορίζοντας το Γιώργο Μελέτη του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του και δηλώνει πως θα προσφέρει την αμέριστη συμπαράστασή του για την επίτευξη των στόχων μας».

Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου