Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Χαραλαμπόπουλος: «Βαριά η κληρονομιά της Εθνικής»

Του Αχιλλέα Μαυροδόντη
Σε δηλώσεις του ενόψει της πρώτης προπόνησης της Εθνικής, ο Βασίλης Χαραμπόπουλος, υποστήριξε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει, ενώ παράλληλα τόνισε πως πάντα η κληρονομιά της «επίσημης αγαπημένης» ήταν βαριά.

Αναλυτικά:

«Τελείως διαφορετικό συναίσθημα, διαφορετικές εμπειρίες και προετοιμασίες. Φυσικά ονειρεύομαι μια θέση στη 12άδα, αλλά είμαι μια ομάδα. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Η προετοιμασία γίνεται τώρα. Η προετοιμασία γίνεται τώρα, από νέος γίνομαι άνδρας και πρέπει να ανταπεξέλθω σε αυτό. Εκεί ζορίζονται τα παιδιά στην ηλικία μου. Μακάρι να τα καταφέρω. Είμαι χαρούμενος. Πιστεύω ότι η θέση που μου έχει δοθεί είναι πολύ σημαντική, όπως και οι ευκαιρίες που παίρνω. Είμαι μια χαρά.

Δεν έχω σκεφτεί παραπάνω για 12άδα και τα λοιπά. Στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος, να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ και τα άλλα θα έρθουν στην πορεία. Η κληρονομιά της Εθνικής είναι πάντα βαριά, όποιοι παίκτες κι αν περάσουν, όποιοι κι αν παίζουν. Ένας κύκλος τελείωσε, ανοίγει ένας καινούργιος».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου