Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Μάντζαρης: «Να φέρουμε επιτυχίες»

Του Αχιλλέα Μαυροδόντη
Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης των διεθνών για προετοιμασία, ο Βαγγέλης Μάντζαρης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Εθνική ομάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

Αναλυτικά:
«Σίγουρα είναι μια ανανεωμένη Εθνική, νιώθω και εγώ λίγο μεγάλος! Αυτό δείχνει ότι η Εθνική έχει μέλλον, παιδιά με ταλέντο και ενέργεια που μπορούν να την φέρουν στις επιτυχίες που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Το θέμα είναι το τώρα. Δεν έχουμε τόση εμπειρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Με το ταλέντο και την εμπειρία των πιο παλιών πιστεύω θα βάλουμε τα νέα παιδιά στο κλίμα, να πάμε στο Τορίνο να πάρουμε την πρόκριση που θέλουμε», είπε αρχικά ο διεθνής γκαρντ και πρόσθεσε:

«Αυτή η Εθνική έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί, να πηγαίνει στο βάθρο. Τα τελευταία χρόνια δεν το καταφέραμε. Ευχαριστούμε τα παιδιά για όσα προσέφεραν. Έδωσαν μια βαριά κληρονομιά στους επόμενους. Θέλουμε να φέρουμε κι εμείς ανάλογες επιτυχίες.

Έχουμε παιδιά με πολλά φυσικά προσόντα, αλτικά, γρήγορα, ψηλά. Αυτό το μπάσκετ θα μας ταιριάξει, είναι το στοιχείο που θα προσθέσει ο κόουτς για να μας οδηγήσει στα παιχνίδια που ακολουθούν».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου