Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Προ των πυλών το "2nd Street 3on3 B-Ball Tournament" του ΛΑΥΡΙΟΥ


Το Λαύριο μπορεί –πλέον- να υπερφανεύεται, εκτός από την ομάδα που εντυπωσίασε στην παρθενική της χρονιά στην Basket League, και για το δικό του τουρνουά 3on3 Street Basket Ball.
Η φιλοδοξία των φιλοδοξία των ανθρώπων του Γ.Σ Λαυρίου που το εμπνεύστηκαν πέρυσι, ήταν η διοργάνωση να γίνει θεσμός στην Ανατολική Αττική και να βρει την απήχηση που ήλπιζαν. Ωστόσο, αυτή ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου. Σκοπός επετεύχθη και η μεγάλη μπασκετική γιορτή μετράει ώρες για την εκκίνησή της, με συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου.

Το 3on3 StreetBall Tournament κατέληξε να γίνει μία πραγματικότητα, καθώς ανοίγει αυλαία για δεύτερη, συνεχόμενη, χρονιά στο Λιμάνι του Λαυρίου. Ένα τριήμερο γιορτής, γεμάτο μπάσκετ και όχι μόνο, που ξεκινάει την Παρασκευή 22 Ιουλίου και τελειώνει με τους τελικούς της Κυριακής (24/07).

Τρεις μέρες με happenings, διασκέδαση για μπασκετικούς και μη, δώρα όπως εισιτήρια διαρκείας από την ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ, εμφανίσεις της ομάδας, προπονητικές στολές, ρούχα από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και διάφορα άλλα δώρα. Όλα αυτά... με κοινό παρανομαστή την μπασκετική δράση ή αλλιώς διασκέδαση, με φόντο το μπλε της θάλασσας στην “καρδιά” του καλοκαιριού. Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για όλους και κάθε ηλικίας, οι οποίοι μπορούν να διαγωνιστούν παράλληλα και σε διαγωνισμό βολών και τριπόντων!

Η ζήτηση των ενδιαφερομένων για να συμμετάσχουν ήταν μεγαλύτερη από ότι αναμενόταν, με αποτέλεσμα να παραταθούν οι καταληκτικές ημερομηνίες εγγραφών από τους διοργανωτές, όπως επίσης να προστεθούν επιπλέον θέσεις για το κοινό.

Στο event με ενεργό ρόλο θα είναι οι παίκτες της ομάδας του Λαυρίου: Σάκης Γιαννακόπουλος, Μιχάλης Περράκης, Παναγιώτης Τσίρος και οι προπονητές: Χρήστος Σερέλης, Κώστας Πασχάλης, Αλέξης Γεωργαντάς.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 20/7 στα γραφεία του Κλειστού γηπέδου μπάσκετ Λαυρίου, ωστόσο η ζήτηση ενδεχομένως να τις παρατείνει μέχρι την Πέμπτη 21/7. Αιτήσεις -που υπάρχουν και στα Olympia Sport , Runner Sport , Bicycle’s Corner- για εγγραφή, μπορούν να γίνουν και στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου.
Υπάρχει ακόμα χρόνος για να δημιουργηθούν ομάδες με απώτερο στόχο τη νίκη και την διασκέδαση.

Πληροφορίες για το 3on3: Τηλ. Επικοινωνίας: 693 661 1443 (κ. Σάκης Γιαννακόπουλος)
Συμμετοχή ανά ομάδα: 30€

Στέλλα Ταμβάκη
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου