Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αλίχοτζιτς, Φιλιππάκος και Μελισσαράτος για την «φροντ λάιν»

Του Αχιλλέα Μαυροδόντη

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στην πλατεία της Νέας Σμύρνης τις τελευταίες ημέρες, με τον Πανιώνιο του Ίωνα Βαρουξάκη και του Νίκου Οικονόμου να κάνουν τις κινήσεις προκειμένου να «χτίσουν» το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Πανιώνιος που ανέβηκε από την Β' Εθνική στην Α2, όπως όλα δείχνουν σε ελάχιστα πράγματα θα θυμίζει τον «Ιστορικό» του Βαγγέλη Ζιάγκου, καθώς ο νέος τεχνικός της ομάδας έχει ξεκινήσει ολοκληρωτικό...ρετούς!

Μέχρι στιγμής ο Πανιώνιος έχει υπογράψει με τους Νίκο Μπάρλο και Τάσο Δημητριάδη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην γραμμή των ψηλών ο Νίκος Οικονόμου θέλει ακόμα τους Φάχρο Αλίχοντζιτς, όπου σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα ημερών η απόκτηση του, τον Πάνο Φιλιππάκο, τον οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ θέλει να κρατήσει και τον Πέτρο Μελισσαράτο.

Η περίπτωση του Πάνου Φιλιππάκου βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι για τον Πανιώνιο, με τον νεαρό φόργουορντ να σκέφτεται ακόμα σοβαρά το ενδεχόμενο των ΗΠΑ, αλλά και την Α1. Για τον παίκτη έχουν εκφράσει κάποιες ομάδες ενδιαφέρον, όμως τον πρώτο λόγο αυτή τη στιγμή τον έχει ο «Ιστορικός». Περισσότερα για αυτό το ζήτημα θα έχουμε τις επόμενες μέρες.

Από την άλλη σε ότι έχει να κάνει με τον Μελισσαράτο, μέχρι στιγμής δεν έχει πρόταση στα χέρια του, με τον Πανιώνιο όμως να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του. Και για αυτόν οι επόμενες μέρες θα είναι κομβικής σημασίας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με βάση τον προγραμματισμό που σας αναφέραμε, ο Γιώργος Τσιάκος δεν θα είναι στο ρόστερ της ομάδας την νέα σεζόν, ενώ σας ενημερώσαμε πως την περίπτωση του κοιτάζει με καλό μάτι ο Φάρος Κερατσινίου, εαν δεν μείνει εκεί ο Γάιος Σκορδίλης.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου