Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Κατσικάρης: "Μας έκανε μεγάλη ζημιά το κακό ξεκίνημα, δεν είχα συμβόλαιο φέτος!" (vid)

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΡΠΕ

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στην μικτή ζώνη για την αποτυχία της Εθνικής μας να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες όντας φανερά απογοητευμένος. Σχετικά με τα αγωνιστικά αίτια υπογράμμισε τον λίγο χρόνο που είχε η ομάδα να προετοιμαστεί καθώς διέθετε πολλούς καινούργιους παίκτες ενώ, στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της Ελλάδας σήμερα (8/7) που στοίχισε. Παράλληλα, σε ερώτηση για το μέλλον του σχολίασε πως φέτος δεν είχε συμβόλαιο!

Μεταξύ άλλων τόνισε:

"Ήμουν χωρίς συμβόλαιο φέτος, είχα συμφωνήσει για δύο χρόνια, τώρα ήμουν δίχως συμβόλαιο. Άρα δεν υπάρχουν ούτε παραιτήσεις, ούτε απολύσεις...

Είχαμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Για πολλούς λόγους. Μπορείς φυσικά να ξεκινήσεις άσχημα, αλλά όχι έτσι. Δεν γίνεται αυτό. Η Κροατία έβαλε μεγάλα σουτ, εμείς δεν ήμασταν συνεπείς και έτσι πήρε τον έλεγχο. Οι αντίπαλοί μας ρίσκαραν πολύ το δικό μας περιφερειακό σουτ, κάτι που ούτως ή άλλως είναι πρόβλημα για εμάς. Δεν είχαμε υπομονή στην επίθεση και συγκέντρωση στην άμυνα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο τέλος του β' δεκαλέπτου και στο γ' δεκάλεπτο. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς αυτό που έγινε. Βάλαμε στην Εθνική ομάδα μια νέα γενιά, που ξεκινά ένα νέο ταξίδι με περισσότερη αισιοδοξία. Ελπίζουμε να δούμε κάτι καλό από αυτή την ομάδα στο μέλλον".
Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου