Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Στην Αστάνα ο Παπαθεοδώρου


Του Αχιλλέα Μαυροδόντη
Στην Αστάνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, με τον Έλληνα τεχνικό που μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της Κηφισιάς να παίρνει μαζί του στο Καζακστάν και τον βοηθό του, Δημήτρη Μενουδάκο.

Ο Έλληνας προπονητής συμφώνησε σε όλα με τους Καζάκους και υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Αστάκα, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο τη διαδρομή του στο εξωτερικό.

Ο Τεχνικός της Αστάνα πλέον αλλά και της Εθνικής Νέων σε δηλώσεις του ευχαρίστησε για όλα τους ανθρώπους της Κηφισιάς.

Αναλυτικά:

Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω ότι μετά από 9 χρόνια έφτασε η ώρα του αποχωρισμού.. Είμαι πλημμυρισμένος από συναισθήματα.
Χαράς και ικανοποίησης για αυτό που καταφέραμε να δημιουργήσουμε με την διοίκηση και τους συνεργάτες μου.
Περηφάνιας για τον τρόπο που επιλέξαμε να πορευτούμε και να υλοποιήσουμε όλους τους βασικούς μας στόχους.
Ευγνωμοσύνης στους ανθρώπους που με επέλεξαν με στήριξαν και μου έδωσαν την δυνατότητα να είμαι ένα κομμάτι αυτής της ομάδας αυτής ή μάλλον της οικογένειας που λέγεται ΑΕΝΚ!!
Αυτά τα συναισθήματα τελικά που έζησα και μοιράστηκα με όλους αυτούς τους ανθρώπους τα 9 τελευταία χρόνια είναι η καλύτερη ανταμοιβή!
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένεια Λατσούδα και προσωπικά τον κ. Παναγιώτη Λατσούδα επίτιμο πλέον πρόεδρο της ΑΕΝΚ, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ΑΕΝΚ.
Την οικογένεια Δημουλά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ κ. Γιώργο Βαγενά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή.
Τον αντιπρόεδρο κ. Χάρη Ντιγριντάκη για την πολύπλευρη προσφορά του.
Όλους τους παίκτες που με την προσπάθεια και τον ιδρώτα τους έφεραν την ΑΕΝΚ στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας!
Τους πιστούς μας φίλους και ειδικότερα τους JOKERS.
Τους αγαπημένους μου ΦΙΛΟΥΣ πλέον και όχι μόνο συνεργάτες του τεχνικού επιτελείου γιατί ήταν οι αφανείς ήρωες που με ανέχτηκαν, με βοήθησαν και έδωσαν όλοι παραπάνω απ’ ότι πήραν.
Σε όλους αυτούς λοιπόν, ίσως και σε κάποιους που ξέχασα (και παρακαλώ να με συγχωρέσουν) οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλύτερα 9 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας.


Μετά τιμής
Παπαθεοδώρου Ηλίας
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου