Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Πρωταθλήτρια η Ακαδημία, MVP ο Αρσενόπουλος!

Πανελλήνιο Παίδων: ΜVP o Αρσενόπουλος
Του Αχιλλέα Μαυροδόντη
Η Ακαδημία Αθηνών είναι η ομάδα που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων, καθώς ολοκλήρωσε την τελική φάση με 4-1 στις νίκες, ενώ υπερτερούσε στην ισοβαθμία του Προμηθέα, ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Πανιώνιος.

Βαθμολογία
1.Ακαδημία Αθ. 4-1 9
2. Προμηθέας 4-1 9
3. Πανιώνιος 3-2 8
4. Άρης 3-2 8
5.Ασπίδα Ξ. 1-4 6
6.ΟΦΗ 0-5 5

Tα μετάλλια και το Κύπελλο στους Πρωταθλητές, απένειμαν ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Προηγουμένως, στην αρχή της τελετής λήξης παρέλεσαν και παρατάχθηκαν οι ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, ενώ η ΕΟΚ απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο Τρικαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, διά του ειδικού γραμματέα , Σωτήρη Κουλοσούσα, στον εκπρόσωπο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, στον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμη Ρετζιά δια του αντιπροέδρου της ομοσπονδία Αριστείδη Γολέμη.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Βαλάντης Κουρτίδης της Ασπίδας Ξάνθης (106 πόντους) με την απονομή να κάνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμης Ρετζιάς.

Οι προπονητές ψήφισαν ως πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης το Νίκο Αρσενόπουλο της Ακαδημίας Αθηνών που πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού (το Basketworld σας είχε ενημερώσει από την 1/6 για αυτή την κίνηση), με το έπαθλο να παραδίδει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμης Ρετζιάς.

Η καλύτερη πεντάδα του τουρνουά: Νίκος Αρσενόπουλος, Χρυσόστομος Σανδραμάνης (Προμηθέας), ΑνδρέαςΡουμελιώτης (Πανιωνίος), Κώστας Αλτίνης (Άρης) και Βαλάντης Κουρτίδης (Ασπίδα Ξάνθης). Τα κύπελλα παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης.

Στην έκτη ομάδα της βαθμολογίας, τον ΟΦΗ και στην πέμπτη Ασπίδα Ξάνθης, τα αναμνηστικά έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Γιάννης Τσουμής , ενώ στον τέταρτο Αρη, η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Κωνσταντίνα Δήμα.

Τα μετάλλια στον τρίτο Πανιώνιο απένειμαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Ευθύμης Ρετζιάς και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης , ενώ στον δεύτερο Προμηθέα Πάτρας ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο ειδικός γραμματέα της ΕΟΚ, Σωτήρης Κουλοσούσας.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου