Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Μάντζαρης: "Πέρυσι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στάθηκε στη σημασία της άμυνας που αποτελεί βασική φιλοσοφία του Ολυμπιακού.
“Ξεκινάμε τη νέα σεζόν με φιλοσοφία την άμυνα. Δυστυχώς πέρυσι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην άμυνα όταν έπρεπε και για αυτό φέτος έχουμε πει πως όλα ξεκινούν από την άμυνα”.

Για τις απαιτήσεις σε μία διαφορετική Ευρωλίγκα: “Η Ευρωλίγκα έχει αλλάξει. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι, δεν είναι όπως πέρυσι που υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης και μετά τα Χριστούγεννα και ήξερες πως θα περάσεις την πρώτη φάση. Πλέον γίνεται ταμείο από την αρχή και πάμε στη Μαδρίτη για τη νίκη. Κάθε νίκη και κάθε ήττα μετράει. Πρέπει να είσαι έτοιμος από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν είναι όπως πέρυσι που κρινόταν πιο αργά. Οπότε πρέπει να μάθουμε όλοι το καινούριο πρόγραμμα, να κάνουμε διαχείριση ενέργειας, να ξεκουραζόμαστε σωστά και να είμαστε φρέσκοι όλη τη χρονιά.”

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε: “Έχουμε τονίσει πως δεχόμαστε πάντα καλή υποδοχή στην Κρήτη, πολύς κόσμος, μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Είναι πολύ όμορφο να αντιμετωπίζουμε μια τέτοια κατάσταση. Και σήμερα δημιουργήθηκε μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα από τον κόσμο και τους φίλους του Ολυμπιακού. Μακάρι να γίνονται ακόμα περισσότερα τέτοια τουρνουά στην επαρχεία για να έχουν την ευκαιρία τα παιδιά να δουν παίκτες που θαυμάζουν και την ελίτ του Ευρωπαϊκού μπάσκετ”.

Για αυτά που κρατάει από την εμφάνιση: “Τα φιλικά γίνονται με σκοπό κατά κύριο λόγο οι προπονητές να δουν το επίπεδο ετοιμότητας και που χρειάζεται παραπάνω δουλειά. Σήμερα βγάλαμε πολύ ωραία πράγματα πάνω στο παρκέ όπως ζωντάνια, ενέργεια, τρέξιμο, πάθος, θέληση. Υπήρχαν και κενά διαστήματα, κάποια λάθη, χαμένα ριμπάουντ που χτυπάνε στο μάτι του προπονητή και θα τα δουλέψουμε. Είναι ευκαιρία και για τον κόσμο να δει την ομάδα από κοντά. Αυτή η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα, το λέω έχοντας εικόνα από την προπόνηση, αλλά όλα αυτά πρέπει να τα βγάλουμε στο παρκέ.”
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου