Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Φάρος στηρίζει το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Σε μια κίνηση με μεγάλη αξία προχώρησε ο Φάρος Κερατσινίου. Συγκεκριμένα, ο Φάρος ανακοίνωσε πως το “Χαμόγελο του Παιδιού” θα καταλάβει την θέση του κεντρικού χορηγού στην φανέλα της ομάδας καθώς άπαντες στο Κερατσίνι βρίσκονται δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλει ο οργανισμός.

Οι παίκτες του συλλόγου μάλιστα, θα συμβάλουν στο έργο αυτό προσφέροντας 10 ευρώ για κάθε άστοχη βολή τους στο πρωτάθλημα

Αναλυτικά:


“Το μπάσκετ είναι για εμάς το σημαντικότερο από τα… ασήμαντα πράγματα της ζωής μας. Εκφράσεις όπως «χαρά» και «λύπη» έχουν περιορισμένη αξία καθώς υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα. Κι εμείς στον Φάρο θέλουμε να μετατρέψουμε την αθλητική λύπη σε πραγματική χαρά και ταυτόχρονα να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους όσους αισθάνονται το ίδιο με εμάς.
Η προσπάθεια που κάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» ξεπερνά τις δικές μας προσπάθειες για την κατάκτηση μιας νίκης. Νιώθουμε «μικροί» απέναντι στο πολύ μεγάλο έργο που συντελείται σ” αυτόν τον οργανισμό και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε και εμείς από την πλευρά μας κάτι μικρό αλλά συμβολικό.
Η διοίκηση του Φάρου αποφάσισε να δώσει τη θέση του κεντρικού χορηγού στη φανέλα, στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Έτσι, κάθε αγώνας που θα μετέχει η ομάδα μας θα είναι ζωντανή διαφήμιση γι” αυτή την προσπάθεια. Κι είναι αυτονόητο πως αυτή η συνεργασία δεν εμπεριέχει το παραμικρό οικονομικό αντίτιμο προς εμάς.
Οι παίκτες της ομάδας μας αποφάσισαν να δίνουν 10 ευρώ για κάθε άστοχη βολή τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του «Χαμόγελου». Έτσι κάθε… αγωνιστική αποτυχία θα κάνει πραγματικά χαρούμενα τα παιδιά. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;”
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου