Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Μπερτομέου: «Ασφαλείς στην Πολή»

Ο Jordi Bertomeu στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Κωνσταντινούπολη με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του επόμενου φάιναλ φορ που θα γίνει στο “Σινάν Ερντέμ”, τόνισε πως τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα επόμενα Final-4.
Αναλυτικά:

Στη συνέχεια ο Τζόρντι Μπερτομέου ερωτήθηκε για το Φάιναλ Φορ του 2019 και τη Μόσχα ως υποψήφια πόλη και τόνισε: “Επιβεβαιώνω ότι έχουμε καλές συζητήσεις με την VTB Arena, το νέο γήπεδο που κατασκευάζεται στη Μόσχα. Θα ανακοινώσουμε σύντομα για το Φάιναλ Φορ του 2019, αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι επίσημα”.

Μπορεί όμως να ονειρεύεται μια μικρή πόλη τη διοργάνωση ενός Φάιναλ Φορ όπως η Βιτόρια:“Έχουμε αίτημα εδώ και καιρό από τη Βιτόρια. Το ζήτημα όμως, δεν είναι πόσο μεγάλη είναι η πόλη. Η Βιτόρια έφτιαξε ξανά το γήπεδο της, έχει ακόμα κάποια θέματα να λύσει όπως η μετακίνηση, η χωρητικότητα των ξενοδοχείων και άλλα πολλά για να καταφέρει να οργανώσει ένα Φάιναλ Φορ. Η ιστορία μας λέει ότι το Φάιναλ Φορ διοργανώνεται σε πιο μεγάλες πόλεις, αλλά και σε πόλεις που εγγυώνται διοργανώσεις υψηλού επιπέδου”.Για το αν θα άλλαζε την απόφαση για την Πόλη για λόγους ασφαλείας: “Όλοι παίρνουν ρίσκο όταν αποφασίζουν κάτι. Κάτι μπορεί να συμβεί και στη Βαρκελώνη και στην Πόλη και οπουδήποτε. Η ευθύνη μας είναι να είμαστε σταθεροί στο πλάνο μας, να είμαστε ξεκάθαροι στους στόχους μας και να ξέρουν οι συνεργάτες μας τι να περιμένουν. Νιώθουμε το ίδιο ασφαλείς στην Πόλη όπως και σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ευρώπης. Δεν είχαμε πάντως, ξανά τέτοιο ζήτημα εδώ και 15 χρόνια”.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου