Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Το ατύχημα άλλαξε τη ζωή του Κόπονεν

Ο Πέτερι Κόπονεν λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, όταν επιβαίνοντας σε ταξί ένα αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω τους με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.
Ο Φινλανδός γκαρντ της Μπαρτσελόνα στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του γλίτωσε τα χειρότερα, ενώ εδώ και λίγο καιρό επέστρεψε στα παρκέ.

«Ποτέ δεν περιμένεις πως θα σου συμβεί κάτι τέτοιο. Μετά από αυτό που μου συνέβη βλέπω διαφορετικά τη ζωή. Μαθαίνεις να εκτιμάς τα μικρά πράγματα και να αισθάνεσαι τυχερός που μπορείς να κάνεις αυτό που αγαπάς. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ούτε καν να δω τηλεόραση ή να μιλήσω στο τηλέφωνο. Όμως όταν μου το επέτρεψαν οι γιατροί η σύζυγός μου μου έδειξε τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα από όλο τον κόσμο. Η Μπαρτσελόνα ήταν δίπλα μου, τύπωσε ακόμη και μπλουζάκια με ευχές για περαστικά στα φινλανδικά, ενώ ο Ράις έβαλε την υπογραφή μου στα παπούτσια του. Αυτές οι κινήσεις ήταν μικρές, αλλά πολύ σπουδαίες για μένα. Χαίρομαι που πλέον μπορώ ξανά να βοηθήσω την ομάδα μου» δήλωσε ο Κόπονεν στην ιστοσελίδα της Euroleague.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου