Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ: Στα άκρα με Ουέλς!

Στα άκρα είναι αποφασισμένοι να φτάσουν οι άνθρωποι της Δόξας Λευκάδας με τον Ντεζμάιν Ουέλς, μετά από την ξαφνική αποχώρηση του Αμερικανού, χωρίς καν να ειδοποιήσει. Οι διοικούντες το σωματείο τονίζουν με ανακοίνωσή του πως θα διαφυλάξουν με ζήλο τα δικαίωμά τους.
Η ανακοίνωση:

“Η ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΕ ανακοινώνει ότι ο Καλαθοσφαιριστής DEZMINE WELLS, επιδεικνύοντας άκρως αντιεπαγγελματική Συμπεριφορά, παραβιάζοντας τις Συμβατικές Υποχρεώσεις, τους Όρους του Συμβολαίου, τον Εσωτερικό Κανονισμό της Ομάδας, αναχώρησε χωρίς καμία έγκριση για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αδειάζοντας την Διοίκηση και τους Φιλάθλους, πριν από τον κρίσιμο εντός έδρα Αγώνα με το Λαύριο.

Η Διοίκηση της Ομάδος έχοντας εκπληρώσει τους Όρους του Επαγγελματικού Συμβολαίου που υπέγραψε με τον εν λόγω Καλαθοσφαιριστή (έχουν καταβληθεί τρεις μηνιαίες δόσεις Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου) θα προβεί με ιδιαίτερο ζήλο στην Προάσπιση όλων των Νομίμων Δικαιωμάτων της προς όλες τις εμπλεκόμενες Αθλητικές Αρχές (FIBA ARBITRAL TRIBUNAL, EΣΑΚΕ, ΕΟΚ)”.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου