Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Προδρόμου: «Μη μείνουμε σε αυτές τις νίκες»Στην τέταρτη διαδοχική νίκη στοχεύει ο Αρκαδικός ο οποίος ταξιδεύει στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει την ομόνυμη ομάδα, με τον Γιάννη Προδρόμου στις δηλώσεις του να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει με νίκες.

Τρεις σερί νίκες για την ομάδα μας. Τι σημαίνει αυτό για εσάς τους ίδιους;

«Μας αποδεικνύει ότι μέσα από την σκληρή δουλειά μπροούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Και μόνο αν συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση θα είμαστε χαρούμενοι στο τέλος του πρωταθλήματος».

Το πρόγραμμα έχει δύο αναμετρήσεις εκτός έδρας για τον Αρκαδικό, με ομάδες που έχουν ίδιους στόχους...

«Έχουμε δύο αναμετρήσεις εκτός έδρας με Καβάλα και Λάρισα που θα πρέπει να κάνουμε ακριβώς το ίδιο που κάναμε μέχρι τώρα. Δηλαδή να είμαστε πολύ δυνατοί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να πιέσουμε πάρα πολύ στην περιφέρεια καινα ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Αν κάνουμε αυτά τα πράγματα νομίζω θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Ο Αρκαδικός έχει κάνει μεγάλες νίκες, αυτό σας αλλάζει τον τρόπο σκέψεις και φυσικά την ψυχολογία σας, ενόψει της συνέχειας;

«Σίγουρα οι νίκες μας ανέβασαν την ψυχολογία αλλά και μας έδωσαν αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Φυσικά όμως δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτές τις νίκες αλλά να δουλεύουμε ώστε να έρθουν κι άλλες».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου