Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο καμπ με την υπογραφή του κόουτς Μπρατσιάκου! (vid)

Οι Ακαδημίες Χαλκίδας διοργανώνουν το πρώτο χριστουγεννιάτικο μπασκετικό camp για νεαρούς αθλητές ηλικίας 6 έως 16 ετών, από τις 27 έως τις 30 Δεκέμβρη, με ολιγομελή τμήματα που στόχο έχουν να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση και τη μπασκετική ευφυΐα των παιδιών, στο κλειστό (ΔΑΚ) Μελίνα Μερκούρη.

Εμπνευστής του Camp είναι ο Βασίλης Μπρατσιάκος, Head Coach του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Ο έμπειρος κόουτς είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και Τεχνικός Διευθυντής του συγκεκριμένου event.

Επίσης, στο Camp θα προπονούν οι έμπειροι προπονητές Γιώργος Γυφτονικολός, Αλέξης Στεφανίδης, Μαρία Σπυροπούλου και Γιάννης Τσουμάνης και θα δώσουν το παρόν ονόματα – έκπληξη από ομάδες της EuroLeague και της Basket League.

Ο coach Μπρατσιάκος κατά τη διάρκεια του Camp, θα μοιραστεί με τους αυριανούς επαγγελματίες αθλητές τακτικές και εμπειρίες που τον ανέδειξαν ως Record Man στην Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 693 746 58 49 (Γιώργος Γυφτονικολός) και 694 790 59 03 (Κατερίνα Σπύρου), καθώς και στη σελίδα των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο FACEBOOK.

Δείτε το βίντεο:Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Αρχειοθήκη ιστολογίου