Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Κάνει ένσταση η Νέα Κηφισιά

Το παιχνίδι μεταξύ του Αμαρουσίου και την ΑΕΝΚ διεκόπη προσωρινά λόγω επεισοδίων, με την αναμέτρηση να συνεχίζεται εκ νέου μετά από 20 λεπτά και τους γηπεδούχους να επικρατούν.
Όπως φαίνεται όμως το… σίριαλ δεν θα σταματήσει εκεί καθώς η ομάδα της ΑΕΝΚ ετοιμάζεται κάνει καταγγελία στην ΕΟΚ και θα ζητήσει να κατακυρωθεί υπέρ τους το ματς καθώς κακώς δεν διακόπηκε οριστικά και δεν μηδενίστηκε το Μαρούσι, καθώς όπως αναφέρουν άνθρωποι της ομάδας, βάση του νόμου Κοντονή έπρεπε να έχει διακοπεί οριστικά γιατί υπήρξε εισβολή και επίθεση οπαδών στο παρκέ.

Ακόμα οι «κόκκινοι» θα καταθέσουν βίντεο, με το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους, φαίνεται καθαρά πως τα επεισόδια έγιναν μόνο από οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρα και κινήθηκαν απειλητικά προς της ομάδα της ΑΕΝΚ (παίκτες και φίλους της ομάδας που πήγαν στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση) πετώντας καπνογόνα και χρησιμοποιώντας βία.

Αξιοπερίεργο είναι και το γεγονός πως οι άνθρωποι της ΑΕΝΚ καταγγέλουν πως κατά της διάρκεια των επεισοδίων, κλάπηκαν μπουφάν και φόρμες της ομάδας…
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου