Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Ο Μιχάλης Κουταλιανός αναλύει για το Basketworld.gr το ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός

O Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και ο Μιχάλης Κουταλιανός αναλύει το παιχνίδι για λογαριασμό του Basketworld.gr.

Αναλυτικά:

Σε ένα παιχνίδι που το πρώτο ημίχρονο δεν θύμιζε καθόλου αγώνα Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός ήταν εκτός ρυθμού τόσο στην άμυνα, αφήνοντας την ΤΣΣΚΑ να βρει πολλά ξεμαρκάριστα σουτ χωρίς επαφές και με αρκετά λάθη, όσο και στην επίθεση με κακές επιλογές από τη δυνατή άμυνα και τα μεγάλα σώματα των γηπεδούχων που οδηγούσαν σε άστοχα σουτ, επέτρεψε στην ΤΣΣΚΑ να επιβάλει τον ρυθμό της και να σκοράρει 47 πόντους.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ δυνατή άμυνα, χάλασε πολλά plays της ΤΣΣΚΑ, έκλεψε μπάλες και σε συνάρτηση με την στόχευση του παιχνιδιού του στο low post, εκτός από το pick στην μπάλα, βρήκε λύσεις είτε από αμαρκάριστα σουτ από την αδύνατη πλευρά, είτε από τις καλές close out επιθέσεις του Αγραβάνη και έμεινε κοντά στο σκορ. 

Το σχήμα με Παπανικολάου, Παπαπέτρου και Πρίντεζη-Αγραβάνη του δίνει τη δυνατότητα των αλλαγών χωρίς στην ουσία να προκύπτουν ξεκάθαρα miss-matches και συμμετοχή περισσότερων παιχτών στα ριμπάουντ τόσα αμυντικών αλλά κυρίως επιθετικών.

Μικρές λεπτομέρειες όταν πλησίαζε κοντά στο σκορ (ενα χαμένο ριμπάουντ ,ένα λάθος,)έδιναν πάντα στη ΤΣΣΚΑ τη δυνατότητα να εχει διαφορά ασφαλείας Σημαντικό για τον Ολυμπιακό η εμφάνιση Σπανούλη. Ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που έρχονται σε 10 μέρες και έχουν ως έπαθλο τη συμμετοχή στο F4.
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου