Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Επαφή Ολυμπιακού με Μήτογλου

Ο Κώστας Μήτογλου σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM αποκάλυψε πως υπήρξε επαφή με τον Ολυμπιακό, όμως τόνισε πως θέλει να μείνει ακόμα ένα χρόνο στην Αμερική.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός φόργουορντ του Ουέικ Φόρεστ:

Για το αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα ή θα ολοκληρώσει την κολεγιακή πορεία: «Υπήρξε μια επαφή με τον Ολυμπιακό. Να σας πω την αλήθεια είμαι προσηλωμένος εδώ για ακόμη ένα χρόνο, βήμα βήμα θα δούμε τι θα γίνει. Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί, δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Αυτό είναι το πλάνο, άμα αλλάξει κάτι θα το μάθουν όλοι».

Για τον Ντόρσεϊ: «Πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία και ένα πολύ καλό τελείωμα στη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτόν, τα τελευταία παιχνίδια είχε πολύ καλά στατιστικά. Κράτησε την ομάδα του και πήρε ηγετικό ρόλο».

Για τους Έλληνες του ΝΒΑ: «Για τον Γιάννη ότι και να πούμε είναι λίγο, μας έχει αποστομώσει όλους. Έχει κάνει την Ελλάδα περήφανη, στην Αμερική τους έχει τρελάνει όλους. Ο Κουφός είναι σταθερός, παίζει πολλά χρόνια εκεί και βελτιώνεται. Ο Γιώργος (σς. Παπαγιάννης) πιστεύω θα συνεχίσει έτσι και θα βγάλει κι άλλα πράγματα στο γήπεδο».
Μοιραστείτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μόλις εγκριθεί το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί...
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια προσβλητικά,
-Δεν θα εγκριθούν σχόλια απο τους γνωστούς - άγνωστους που προσπαθούν να "μειώσουν" την εικόνα της σελίδας μας...

Digital Clock + Date

Αρχειοθήκη ιστολογίου